Стари пароброд
Iskusan
- Poruka
- 5.576
Гледао сам пре пар година представу у Београдском Драмском, са Биковићем. Одлична је била.Сећам се само да је главни јунак Љуба звани Врапче!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гледао сам пре пар година представу у Београдском Драмском, са Биковићем. Одлична је била.Сећам се само да је главни јунак Љуба звани Врапче!![]()
Слажем се, само имам проблем код поновног читања књига, јер иако не знам у ком смеру иде књиге, увек знам шта се дешава на наредних пар страниица.Dobra prilika da pročitaš ponovo![]()
ВерујемГледао сам пре пар година представу у Београдском Драмском, са Биковићем. Одлична је била.
Идем у ћошак да се стидим. И да те хвалим како си паметна.Joj bruke, Bosanka te ispravlja, a ne važimo za pametne![]()
Isto, samo nije isto pročitati sa 17 i sa 30+Слажем се, само имам проблем код поновног читања књига, јер иако не знам у ком смеру иде књиге, увек знам шта се дешава на наредних пар страниица.
45 +, али то није битно. Можда, можда. Свакако хвала на предлогу!Isto, samo nije isto pročitati sa 17 i sa 30+Pročitaj!
Е није него први!Autostoperski vodic kroz galaksiju
Daglas Adams
(Cetrvrti deo)
NIsam sigurna...Е није него први!
Али ајде нека буде по твом.![]()
Веруј мени, стопирао по њему.NIsam sigurna...
Михаиловић је само по књигама, право презиме му је Михајловић, такође син и ћерка. Михаиловић му је нешто као псеудоним.I da, uvažiću kao tačan odgovor iako si pogriješio prezimeMihailović
Nisam znala, hvala.Михаиловић је само по књигама, право презиме му је Михајловић, такође син и ћерка. Михаиловић му је нешто као псеудоним.
--------------------------------
Што се питања тиче, помислио сам на Превера али ово 'капитализам' збуњује.
?Idemo:
Pesnik u Parizu, kapitalizam
Ne.Наш аутор?