- Poruka
- 16.655
Mislila sam na hobite.UFC, imam i ja taj kanal ali ne gledam ih sve. Samo psihopate prave.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam na hobite.UFC, imam i ja taj kanal ali ne gledam ih sve. Samo psihopate prave.![]()

A toooo.Mislila sam na hobite.![]()
To imam na kompu, produžene verzije. Vidiš, mogle bi dve kule da padnu po nti put.limun zaprase netreba ako svataš ko što ne svatašsipaš pivo i ulje i mažeše neke prelive i marinade... e jesi neznaš pojma
Nisi, moja greška. Od par stvari koje volim ti pomenu jednu i zbuniš me.Možda sam pogrešila nik. Izvinjavam se.

A toooo.To imam na kompu, produžene verzije. Vidiš, mogle bi dve kule da padnu po nti put.

Ukrao brate. Torenat.Gde si nasao duze verzije?![]()
Sve ima.Ljudi to ili obožavaju ili smatraju debilnim. Ja sam u prvoj grupi.Inače, moj pokojni brat je voleo gospodare prstenova. Žao mi sad što sam kenjala
zbog njih.
Nemaju enzime za varenje slatkog!Čuki dušo, do malopre sam imao raspravu o tome. Odustao sam jer sam žentlmen. Ne sme kilo, od malo im neće ništa biti a odlepe od sreće.
![]()
Što mi se onda nabila u krilo i ljubi me?Nemaju enzime za varenje slatkog!
Odlepe od šecernog udara
U Slavoniji je nekad bio sličan stariji običaj. Znamo ga samo iz priča.Kad sam bila mala, za Badnje veče se pobacaju orasi u uglove kuće, a ukućani se poređaju u vozić, obiđu sve prostorije vičući:" PIJU,PIJU,KVOC,KVOC!"
Ne znam zašto se baš to izgovara, moraću da guglam
Joj, to mi je bilo nešto najgore. Kad te gleda onim okama, srce da ti pukne.Što mi se onda nabila u krilo i ljubi me?
A malo samo, mrvica. Mislim da ljudi malo preteruju. Kako su psi živeli 15-20 godina normalno dok nije donet taj zakon?Joj, to mi je bilo nešto najgore. Kad te gleda onim okama, srce da ti pukne.
A znaš da neke stvari nisu dobre za njih. Joj..
Istina, rekla sam i gore. Ne treba ići ni u jednu, ni u drugu krajnost.A malo samo, mrvica. Mislim da ljudi malo preteruju. Kako su psi živeli 15-20 godina normalno dok nije donet taj zakon?
Mjok, jedino sam ja candy man.Istina je da od jednog zalogaja neće biti nešto strašno.
Ali opet, treba paziti da vas više tako ne misli, pa svatko da po nešto i to još ako je često..

Mora da te voli najviše.Mjok, jedino sam ja candy man.![]()

U mađarskoj sam video da čitav park napune senom oko božića i klinci se igraju, valjaju. Lepo izgleda.U Slavoniji je nekad bio sličan stariji običaj. Znamo ga samo iz priča.
Na Badnju večer se unosila slama u kuću koja se rasprostire po podu i djeca se igraju u njoj.
Mislim da je bio i ovaj usklik "pi, pi.. nešto". Pekla se pogača ukrašena klasjem žita.