- Poruka
- 402.173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rešiće i tebe studenti![]()

Nema ona duše. To je otrov od višnje garant. Ja je zamišljam kako daje jabuku snežani.Ok Kad ne daš komšiji da pravi mesa.
Zašto mi nemamo mesa? Jedemo suva leba tri dana. Šta je s njina? Sveži su
Pobeći ću u NambijuNe pravi se blesava ko Šapić.
Sve je tvoja. Preskačem. Samo se šalimo malo.Ne diraj mi komsinicu da ne omeksas pre rostilja![]()
Dobro, uzmi konja pojediOk Kad ne daš komšiji da pravi mesa.
Zašto mi nemamo mesa? Jedemo suva leba tri dana. Šta je s njina? Sveži su
Hvala. Danas sam ih montiralaDivne su ti kikice![]()

Ja sam svoja i ničija, samo da budemo načistoSve je tvoja. Preskačem. Samo se šalimo malo.
Ima samo se krije.Nema ona duše. To je otrov od višnje garant. Ja je zamišljam kako daje jabuku snežani.
@Pacho Herrera hocemo ga na razanj?Dobro, uzmi konja pojedi
Kakva zabluda. I ovo preskačemIma samo se krije.

Ne mogu Mearasa, grehota.Dobro, uzmi konja pojedi
Ma pusti ga, njišti bezvezeIma samo se krije.
Pa bre ne znam, da se izdamo bar u najam, ne mora kupoprodaja?Ja sam svoja i ničija, samo da budemo načisto
Ja sam svoja i ničija, samo da budemo načisto

Bar dan princezo. I mi nismo ove godine dobili paketiće. Prerasli smo kaže deda mraz.Pa bre ne znam, da se izdamo bar u najam, ne mora kupoprodaja?
Sama sebi je komsinica.. cesto sebi kaze idi vidi da nisam tamo pa ode tamo i vidi da nije pa se vrati i kaze to sebi.
Ti si svoja komsinica?![]()
Ja sam jeftina.. Ili me dobiješ dzabe ili me ne dobiješ ni za sve pare ovog svetaPa bre ne znam, da se izdamo bar u najam, ne mora kupoprodaja?
Svasta, reci da jedna teta ima 40 i jos nije preraslaBar dan princezo. I mi nismo ove godine dobili paketiće. Prerasli smo kaže deda mraz.

Nema vise nista za dzabeJa sam jeftina.. Ili me dobiješ dzabe ili me ne dobiješ ni za sve pare ovog sveta
Nema 40 nemoj da te lazu.Svasta, reci da jedna teta ima 40 i jos nije prerasla![]()
Ja sam jeftina.. Ili me dobiješ dzabe ili me ne dobiješ ni za sve pare ovog sveta

Vidi se da su friškeHvala. Danas sam ih montirala![]()