- Poruka
- 94.386
Ti se opet odvezao?
Lepo ja rekoh da mu odsecem butkicu i da napravim romanticnu veceru za nas dvoje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se opet odvezao?

Što ne kažeš vezaću ti ja čvorPa kad niko ne ume da veže čvor kako treba.
Samo bi jeoLepo ja rekoh da mu odsecem butkicu i da napravim romanticnu veceru za nas dvoje![]()
Nemoj ti si službeno lice sad.Što ne kažeš vezaću ti ja čvor
Saša još nije kupio škodu...Vas dvoje se još niste smuvali?
Il Božemeoprosti raskinuli![]()
Kraj je vikendaDobro sam i ja
Uzivas u vikendu?

Službeni čvorNemoj ti si službeno lice sad.
E moj Saša...Saša još nije kupio škodu...
Službena beleškaSlužbeni čvor
ImamSlužbena beleška
Rekosam službena bešika.
Samo bi jeo

Kraj je vikenda![]()

Imaš?Rekosam službena bešika.
Poljubi ga, dotakni ga usnamaAjde, ne izmišljaj![]()

Ne doručkujem jer te volim.Ne moram da jedem, meni dovoljno da budem sa tobom i da ti gledam oke i nevidjeno lepi osmeh
![]()
Poljubi ga, dotakni ga usnama![]()
1kg juneta bk, sremski sir i 2l fante.Da pravim rostilj?![]()
Ne doručkujem jer te volim.
Ne ručam jer te volim.
Ne večeram jer te volim.
Ne spavam jer sam gladan![]()

Ne moram da jedem, meni dovoljno da budem sa tobom i da ti gledam oke i nevidjeno lepi osmeh
Ne radis sutra![]()

1kg juneta bk, sremski sir i 2l fante.
Može i čeri da budem ko Denetor. Pravi.

Imam prosto.. prostatu. Al nije službena.
S obzirom na tvoje zdravstveno stanje možeš da dobiješ brokoli i sok od višnje1kg juneta bk, sremski sir i 2l fante.
Može i čeri da budem ko Denetor. Pravi.

Ja kad sam počinjao internet provalim da koleginica ima rođaku neku u americi i pošto sam je zasmejavao da ona meni telefon da se kao malo čujem ja sa njom i oraspoložim je.. i reč po reč saznam ja adresu i odem na netu u taj gradić gde je i nađem neku cvećaru i naručim cveće spreman da platim i ostavim kao moje podatke.. nisam tad ni imao devizni račun ni ništa samo kućnu adresu (bilo je to pre 25 i kusur godina) i njoj stigne šolja sa medvedićem i cvećem u šolji kao paket za neki dan i obraduje je .. naravno nikad nisam platio to.. posle su me jurili njeni roditelji da saznaju kako sam to uspeo. Reko ne znam ni ja sam. Pošten američki narod.
Hoću da kažem što ne pošlješ komšinici buket ruža. Posle ućutiš i ne javljaš se neki dan![]()