- Poruka
 - 16.735

Pa, imam samo 1 rodjus u januaru i jedan u martu.
Ostalo me ne dotiče.

Ostalo me ne dotiče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš to mi nije palo na pametMožda ide na to da će biti prvi rezultat kada tražiš smještaj preko Gugla.

a šta ja da kažem, ja imam samo jedan rođendanPa, imam samo 1 rodjus u januaru i jedan u martu.
Ostalo me ne dotiče.

To je Gavrilo.To je to pozitivno razmišljanje![]()
 Imao jednom mehaničke povrede, solidne. Primio krv, bla, bla, unutrašnje krvarenje, , da ne davim. Za 7 dana rekoh, ljudi hvala Vam ja odoh gajbi. 
Hvalašto si me se setio, bar na delić sekunde. @☆Aždaha☆ ,našao me ćilibar. Pravila apstraktnu fotografiju i potpale sve u staklenu čontru. Stajao mi ispred nosa.
Pogledajte prilog 1651954Pogledajte prilog 1651956ovo:

Dobro veče i tebi draga Ana...dobro veče![]()

Pa e, Božić.Pa, imam samo 1 rodjus u januaru

Isuse kak je krasnozatvorite oči na 80 odsto, otprilike
![]()
![]()
![]()

Stiskam, skoro zatvorih!na nekim i možda više od 80 odsto
![]()
![]()
![]()
Ovo na drveću se može pročitati i bez škiljenjana nekim i možda više od 80 odsto
![]()
![]()
![]()
jesi li se pronašao?Stiskam, skoro zatvorih!

Lepo smo se druzili, ja sad idemTo je Gavrilo.Imao jednom mehaničke povrede, solidne. Primio krv, bla, bla, unutrašnje krvarenje, , da ne davim. Za 7 dana rekoh, ljudi hvala Vam ja odoh gajbi.
![]()

Nema menezatvorite oči na 80 odsto, otprilike
![]()
![]()
![]()

E to jeste ćilibar, baš je lep!Hvalašto si me se setio, bar na delić sekunde. @☆Aždaha☆ ,našao me ćilibar. Pravila apstraktnu fotografiju i potpale sve u staklenu čontru. Stajao mi ispred nosa.
Pogledajte prilog 1651954Pogledajte prilog 1651956ovo:
Tebe ima. Slabo škiljišNema mene![]()
ima te breNema mene![]()

Ijao, ima mena nekim i možda više od 80 odsto
![]()
![]()
![]()

ima te bre![]()