- Poruka
- 55.168
Ma to je malo mesto, ista nije oznaceno.Pa ima li na njihovoj mapi broj? Treba da bude označen na mapi koju ćeš naći na njihovom sajtu, onda ti je lako uživo naći.
Kada vidim papire i izvucem nekog na teren...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je malo mesto, ista nije oznaceno.Pa ima li na njihovoj mapi broj? Treba da bude označen na mapi koju ćeš naći na njihovom sajtu, onda ti je lako uživo naći.
Mudrost za danas!Dobro jutro, kafano
Želim lep dan danas
Morala da mi pokvari dan. O ti, zloćo, no, no.Srdačan pozdrav iz toplog kreveta![]()
ИстоŽelim lep dan danas
Nema! Ponedeljak je.Mudrost za danas!
Na koju se planinu danas uzveratiMorala da mi pokvari dan. O ti, zloćo, no, no.![]()
Мало да се орасположимо и подигнемо емотивно,мало да лепо почне дан колико је то могуће и да заведемо најбољим филмом комедије тебе {пише горе да те заводимо}Ponedeljak je.
Puno ti hvala, Bog ti dobro dao.Мало да се орасположимо и подигнемо емотивно,мало да лепо почне дан колико је то могуће и да заведемо најбољим филмом комедије тебе {пише горе да те заводимо}.…
Hvala na pitanju, dobro samDobro jutro i tebi, kako si?
Ostani pod Jorgan planinom.Na koju se planinu danas uzverati![]()
Хвала,такође......Puno ti hvala, Bog ti dobro dao.
.....исто сам болесна а мрвицу је боље јер сам успела да поједем пар крекера и то је све али ипак не могу да заспим,тешко је а теби желим да што пре стигнеш кући и одмараш.....Ja sam, s druge strane bolesna ko tri psa i jedva čekam da odem kući i legnem.
Volim čovečanstvo....ljude ne mogu da podnesemMudrost za danas!
Нон~стоп је реклама за дотични сајт и превише су агресивни,претерано.Satra me Temu. Uvek tare ono što ne treba![]()
Dobro sam, hvala, evo ćaskamo malo o grobnim mestima i tako...Hvala na pitanju, dobro sam
Kako si ti?
O, pa to je divno...nadjte neko lepo mesto, sa lepim pogledom, komfornije i da bude lakše za izlaženjeDobro sam, hvala, evo ćaskamo malo o grobnim mestima i tako...
Moz od podzemnih voda i neki spa da napravimoO, pa to je divno...nadjte neko lepo mesto, sa lepim pogledom, komfornije i da bude lakše za izlaženje

Žurka do zoreMoz od podzemnih voda i neki spa da napravimo![]()
Da udje u zapisnik da sam se socijalizovala za vikend!Volim čovečanstvo....ljude ne mogu da podnesem![]()