Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nju dr kad se rodila ispljeskao po licu misleći da joj je to guza :D
evo mog starog posta u vezi toga

moja majka obožava da priča priču o tome kada su me doneli kući iz porodilišta, kako je moja rođaka koja je tad imala 3 godine, počela da plače (od straha valjda) misleći da sam majmun ili neka nedostajuća evolutivna karika

Gledam sad naslov kafane. Ovo "zavedimo" se može gledati i kao "zavođenje".
Ili tu kažete muvanje? Znači "Muvajmo Red". z:lol:
Ali ovo malo slovo spašava stvar. I onda neka netko kaže da takvi detalji nisu bitni.
E pa baš zbog tih detalja imamo uvod sa objašnjenjem. :lol:
vreme je da zavedemo red. Ne mene, naravno, nego tamo kao nekakav red i da napokon budemo za primer.

evo mog starog posta u vezi toga

moja majka obožava da priča priču o tome kada su me doneli kući iz porodilišta, kako je moja rođaka koja je tad imala 3 godine, počela da plače (od straha valjda) misleći da sam majmun ili neka nedostajuća evolutivna karika
A zamisli kad su mene konačno donijeli kući nakon 66 dana inkubatora, pa me razmotali, majka me pogledala, pregledala pa se okrenula ka mojoj mami: jesi sigurna da je žensko? Živa istina :) nisam imala razvijeno još mnogo toga, uši mi bile kao od papira, bez hrskavice, nos bez kosti :D gluho bilo, fuj!

A zamisli kad su mene konačno donijeli kući nakon 66 dana inkubatora, pa me razmotali, majka me pogledala, pregledala pa se okrenula ka mojoj mami: jesi sigurna da je žensko? Živa istina :) nisam imala razvijeno još mnogo toga, uši mi bile kao od papira, bez hrskavice, nos bez kosti :D gluho bilo, fuj!
I ja sam bila u inkubatoru!
Ko zna na šta sam ličila

Ja nisam, al sam bila ko iz pakla izašla, sva narandžasta. Otac mi se od muke napio🤣
med. sestra ulazi besna i prilazi Žiškinoj mami

*Jesam li rekla da je prvi dan zabranjeno unošenje bilo kog voća? Znači, nema banana, grožđa i ovih narandži!
-to mi je beba, sestro
*Joj, izvinite... al je slatka mala... luče lepo

Ja došla da zavedem @Red
MG_07.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back