- Poruka
- 105.770
Dobro, bar ga ne jedem precesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma otvori ti sad slobodno, nisu baš tolike cjepidlakeAjmo ljudi da iskucamo časkom 500 postova. Ne mogu sutra otvarati kafanu![]()
Eno sam ti pisala!Ajmo ljudi da iskucamo časkom 500 postova. Ne mogu sutra otvarati kafanu![]()
Jes vala al' si nas i uzimao lopatom. Ni prije a ni poslije skuplje bilo nijeMoja kafana je bila najbolja, zato i ima skoro hiljadu postova više od ostalih![]()
E moja će baš da bude boljaMoja kafana je bila najbolja, zato i ima skoro hiljadu postova više od ostalih![]()
20776 postova, kad to premašiš, onda se javiE moja će baš da bude bolja![]()
Pa lako joj je ako idući gazda bude neko kao Snowko20776 postova, kad to premašiš, onda se javi![]()
Onakav gazda se ne ponavljaPa lako joj je ako idući gazda bude neko kao Snowko![]()
Ma @tab503 je dežurni, čeka ponoć da se najede, sjedi i gleda u jogurtNezgodno je sto su veceras zbog praznika, većina modova odsutni
Reci mu da zaključa ovo, i da Senki stavi žutu kafanu pored naslovaMa @tab503 je dežurni, čeka ponoć da se najede, sjedi i gleda u jogurt![]()
Hoću ako odvoji pogled od jogurtaReci mu da zaključa ovo, i da Senki stavi žutu kafanu pored naslova
A što pilji u jogurt?Hoću ako odvoji pogled od jogurta![]()
Pa čeka da ga može popiti, nije znao da postoji i posni kupitiA što pilji u jogurt?![]()
To posno sranje nije jogurtPa čeka da ga može popiti, nije znao da postoji i posni kupiti![]()
Pisala!Pisi mu Cero, to je njemu sekund posla!
Nazaključavala se tvoja majka tema onoliko!
Doduše ne zbog otvaranja novih, već zbog gostiju koji su urnisali stare!
Ovaka ja nakaradna nisam mogla drugačije da izađem na kraj sa njima
Draže mi to bilo nego da ih kažnjavam
Saće Manitumogu ovde da ih zovem da ponesu ključeve?