Saša, Saša... opet nisi dobar!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saša, Saša... opet nisi dobar!

guglaj ako napišem odma će se brišešta mu dođe to dućkaju?
Ovo prepevano Jingle bells?
A sta ima veze, lepo je toJa na viberu imam čoveka sa imenom i prezimenom, koga ne znam, a koji mi evo, već 5 punih godina čestita uredno svaki praznik i ja mu uredno odgovorim. Neverovatno![]()
ima neke veze sa oralnim sexom?guglaj ako napišem odma će se briše
Jeste, baš sam sad dobila poruku pa se setih, interesantna stvarA sta ima veze, lepo je to
Hvala ti, Dejane!Katolici danas slave Bogojavljanje - Sveta tri kralja. Pa srećan praznik i njima!

Ma daj? Zakon!Ja na viberu imam čoveka sa imenom i prezimenom, koga ne znam, a koji mi evo, već 5 punih godina čestita uredno svaki praznik i ja mu uredno odgovorim. Neverovatno![]()

Razmenimo poruke samo za praznike već 5 godinaMa daj? Zakon!![]()
A kako ti je uopće završio na viber listi? Vjerojatno se i ne sjećaš više?Razmenimo poruke samo za praznike već 5 godina![]()
Stigao sa karticom, pošto je službenaA kako ti je uopće završio na viber listi? Vjerojatno se i ne sjećaš više?![]()
Da nije neki robot?Stigao sa karticom, pošto je službena![]()
Ima ime i prezimeDa nije neki robot?![]()
I profilnu? Ma što kaže Child, lijepo je to, fino si vi čestitate i tu nema ničeg lošeg.Ima ime i prezime![]()
E imam i ja neku Snežanu Spasic, nemam pojma ko je žena? I uredno joj čestitam sve praznike! Ali ona meni neJa na viberu imam čoveka sa imenom i prezimenom, koga ne znam, a koji mi evo, već 5 punih godina čestita uredno svaki praznik i ja mu uredno odgovorim. Neverovatno![]()

Nema profilnu, oduvek bio u telefonu. Prvo sam mislila da je pogrešio, pa nisam reagovala uopšte. Sada znam da je pogrešio, ali eto..I profilnu? Ma što kaže Child, lijepo je to, fino si vi čestitate i tu nema ničeg lošeg.
Znam jednu curu koja je tako na Skypeu mislila da je dodala brata, a ono bio neki lik koji se samo tako zove.
On ju prihvatio i kao krenuo razgovarati s njom sasvim normalno, dok ona kroz razgovor nije skužila da nešto ne štima.

Tko zna, onda za par godina bude priča.. I tako sam upoznao vašu majku.Nema profilnu, oduvek bio u telefonu. Prvo sam mislila da je pogrešio, pa nisam reagovala uopšte. Sada znam da je pogrešio, ali eto..![]()

Neće sigurnoTko zna, onda za par godina bude priča.. I tako sam upoznao vašu majku.![]()

Možda ne vidiE imam i ja neku Snežanu Spasic, nemam pojma ko je žena? I uredno joj čestitam sve praznike! Ali ona meni ne![]()
Ih da imam jedno takvo, tačno ih 40% nemam blage veze ko suJa na viberu imam čoveka sa imenom i prezimenom, koga ne znam, a koji mi evo, već 5 punih godina čestita uredno svaki praznik i ja mu uredno odgovorim. Neverovatno![]()
Neea, ja uvek znam ko mi je na viberu, jer mi profil nije "otključan" za brojeve koji nisu u imeniku, ali ovaj već bio na karticiIh da imam jedno takvo, tačno ih 40% nemam blage veze ko su![]()