Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da verujem da su Ripanjci iz Srednjeg Prnjavora stavili tablu:hahaha: To sada prvi put čujem.

Draga @☆Aždaha☆ to je Ripanj, prigradska mesna zajednica koja pripada opštini Voždovac.

Do neke 55 ili 1956. godine Ripanj je bio samostalna opština i tada su ga pripojili opštini Voždovac.

Srednji Prnjavor je naselje u okviru Ripnja.

I zaboravila sam nešto..

Dragi Moljci, srećna vam 2025.godina, da budete svi zdravi i uvek dobro raspoloženi! :zjelka2:z:kiss:
Znam za Ripanj, naravno!
Ali za njegovo predgrađe nisam znala
Ne znam da li tabla i sad postoji, to je bilo pre 20 godina, od tad nisam posećivala Srednji Prnjavor z:lol:
A bila je slatka ona drvena tabla,i cvece je imala

Nema!
Fala bogu!
Kako je odvratan a i opasan!
Beograd je na brdima, i ima mnogo gadnih uzbrdica- nizbrdica
Mnoge ulice imaju ogradu za držanje da bi jadni ljudi nekako mog!i da izbauljaju iz kuće
Da, poledica može biti opasna.
Za to čak i ne treba snijeg, neka se nakupe lokve i temperatura padne, eto belaja.

Svaki dan bez odvratne snegčine u Beogradu je čist ćar! z:dm5:
kao dete sam se radovala i najmanjem snegu, a onda sam odrasla i vidim sve negativne strane snega..kao prvo, hladno, mora da se greje, to košta, pa bljuzgavica...uh mrzim zimu....kad izlazim upašem se da mi bude toplije, a onda žurim kući u wc, pa dok se raspašem...

btv ovaj smajli me podseća na one igračke iz našeg detinjstva, povučeš konac, deda mraz raširi ruke i noge. :)

kao dete sam se radovala i najmanjem snegu, a onda sam odrasla i vidim sve negativne strane snega..kao prvo, hladno, mora da se greje, to košta, pa bljuzgavica...uh mrzim zimu....kad izlazim upašem se da mi bude toplije, a onda žurim kući u wc, pa dok se raspašem...

btv ovaj smajli me podseća na one igračke iz našeg detinjstva, povučeš konac, deda mraz raširi ruke i noge. :)
Isto
osim lomljenja svega po ledu, to trontanje me iscrpljuje
Da bih izašla moram 5896859358 slojeva da natucem, bar 5 kila nosim na sebi uključujući i martinke

z:lol:

Celebrity Parade GIF by LaGuardia-Wagner Archives

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back