Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.616
Da vidimo ko ne voli džin tonikNe vec ovo, Danska sekira i najbolji prijatelj berzerkera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidimo ko ne voli džin tonikNe vec ovo, Danska sekira i najbolji prijatelj berzerkera.
Gospode BožeSaću napadnem Svetu. Naoružan
Nije loše za složiti koji metar drva.Ne vec ovo, Danska sekira i najbolji prijatelj berzerkera.

Sebi, da ti ne ulazi voda kad se kupašMetnem
![]()

Samo zato jer joj se nije svidio gin tonic.Gospode Bože![]()

Ajd da te čujem da mu kažeš ne za nestoSamo zato jer joj se nije svidio gin tonic.
Brzo svi čaše u ruke dok su nam glave još na mjestu.![]()

Nije loše za složiti koji metar drva.![]()
Sebi, da ti ne ulazi voda kad se kupaš![]()

Samo zato jer joj se nije svidio gin tonic.
Brzo svi čaše u ruke dok su nam glave još na mjestu.![]()

Zaboravljaš naš entuzijazam, borimo se protiv 5000 njih, što nam može jedan Pacho.Ajd da te čujem da mu kažeš ne za nesto![]()

Vi ženske za to imate onu loptu za pilatesSebi, da ti ne ulazi voda kad se kupaš![]()

Pa i to je negde ok, kako bi rekao naš Milanče.Meni se ne svidja dzin, rum i vodka mi ne prave problem![]()

Ali, on ima suknjicuZaboravljaš naš entuzijazam, borimo se protiv 5000 njih, što nam može jedan Pacho.![]()

Pa i to je negde ok, kako bi rekao naš Milanče.
Svatko od nas voli nešto drugo..![]()
Za čovjeka poput tebe je i bolje da ne pije previše.Generalno ne volim zestinu ali mogu da popijem po jednu u odgovarajucoj prilici npr. kada se slavi nesto ili na svadbi.

Za čovjeka poput tebe je i bolje da ne pije previše.
Pa tko bi te nosio doma?![]()

Doplesao bi on do kućeZa čovjeka poput tebe je i bolje da ne pije previše.
Pa tko bi te nosio doma?![]()
MoonwalkDoplesao bi on do kućemože se!
Dzabe, ne kapiram ja taj tvoj fazonSaću napadnem Svetu. Naoružan
Joj, svaka čast onom tko je postavio glazbenu podlogu.Doplesao bi on do kućemože se!