- Poruka
- 49.352
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kalenar sa macama i kucama naprimerJedno pitanje....više mi ideje trebaju..
Pošto sam tajni deda mraz čoveku srednjih godina, čitaj direktoru...
trebaju mi predlozi šta eventualno kupiti do 2000 din...pošto nam je toliki budzet
U top će da me stavi sa sve tim kucama i macamaKalenar sa macama i kucama naprimer
Svašta ima da se nadje samo je pitanje koliko ti je hitno.Hvala ti puno![]()
Pa recimo u naredne tri nedelje najkasnijeSvašta ima da se nadje samo je pitanje koliko ti je hitno.
A sad maltene sve kopirnice rade nešto, tipa šolje, majice , graviranje na rokovnicima.
Malo su prevazidjeni kalendari. Sve sad to ima na telefonu.Kalenar sa macama i kucama naprimer
Šalila sam se...sve je ok. Hvala za ideju
Imaš vremena ali ipak ne znam da li će da nabijaju cene zbog praznika.Pa recimo u naredne tri nedelje najkasnije
Pa jesuMalo su prevazidjeni kalendari. Sve sad to ima na telefonu.
I plus alarm da mu javlja.
Ako proceniš da je prećutkivanje bolje, da je veća šteta od potencijalne koristi, ako se ide linijom manjeg otpora, ako ne želiš da povrediš drugu stranu, a znaš da bi se to desilo... Ne kaže se uvek sve.Makar je meni teško da povjerujem da bi trajao odnos u kojem jedna osoba prećutkuje šta stvarno misli, a onda u momentu svađe napokon kaže istinu.
Onda najbolje striptizetu da mu dovedemto će mu pomogne da se kurtališe stresa

Za te pare jedino neka od vas iz firme da se žrtvuje za ekipu.Onda najbolje striptizetu da mu dovedem![]()
Mogu Marka da pitamZa te pare jedino neka od vas iz firme da se žrtvuje za ekipu.
Pa ne može da ga čupa, ako je ćelav, to je sreća.A,dje je to sreca qq
Baš sve? Onda ti treba samo jedna šipka i par šrafovaSve za druga direktora

Nisam mislila da ga bijemBaš sve? Onda ti treba samo jedna šipka i par šrafova![]()
Nije ćelav, aerodinamičan jePa ne može da ga čupa, ako je ćelav, to je sreća.
Baš sve? Onda ti treba samo jedna šipka i par šrafova![]()
Onda najbolje striptizetu da mu dovedem![]()

Pa umro BudaDa... ljubav čini čuda, što bi reko čika Buda