Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo govorim za odnose koji traju.
U afektu se tada najčešće kaže ono što se ne misli.
Makar je meni teško da povjerujem da bi trajao odnos u kojem jedna osoba prećutkuje šta stvarno misli, a onda u momentu svađe napokon kaže istinu.

E ako je neki usputni odnos, pa te samo osnovna kultura sprečava da pričaš sve što ti padne na pamet, tu već može biti tačno, pa u afektu daš sebi oduška, pa redom sve kako misliš.
Da, tu ima razlike.
Opet sve zavisi šta se želi postići izgovorenim
I dalji odnos zavisi od toga kako će se posle toga ponašati obe strane.

Ovo govorim za odnose koji traju.
U afektu se tada najčešće kaže ono što se ne misli.
Све и свашта а посебно кад сестра треба да финансијски издржава брата и све плаћа или кад брат треба сестри тако, у животу експлозије нон~стоп.
Свађе у породицама где се у бесу поразбија све што падне под руку,
свађе међу брачним друговима,одраслом децом.
Све је добро ако нема физичке агресије,ако се заврши на клетвама,увредама а буквално свега и свачега има -зато постоје емисије о којима се прича о свему томе.
Makar je meni teško da povjerujem da bi trajao odnos u kojem jedna osoba prećutkuje šta stvarno misli, a onda u momentu svađe napokon kaže istinu.

Има доста таквих родбинских односа где некоме кад (не)добије наследство које очекује попусте кочнице и све што се ћутало експлодира и ништа јер финансијски зависе једни од других.

Poslednja izmena:
1000002408.jpg

Kontam da uopšte ne mogu da se setim ko je. Odnosno, ja imam jednog na umu, ali ti sigurno ne misliš na tog.
Imao je više nikova, uglavnom su bile neke meni nerazumljive reči
Non stop je bio banovan zbog užasnih uvreda koje je ljudima upućivao na svim mogućim osnovama, od rasne do lične
I stalno je veličao Hitlera i na svakoj skoro temi kačio neke jezive fašističke klipove
Nije onaj Neca Šmeca ako si na njega mislila

Hvala na podršci.
Danas idem kod gastro.
Znaću više posle obavljenog pregleda na osnovu svih simotoma koje imam i pretraga koje sam odradila do sada.
Biće lakše kad mi se postavi tačna dijagnoza.

Zato mi je raspoloženje u poslednje vreme ko da sam na klackaluci, promenjivo.

Iz tog razloga i ne pišem previše.
Imaš svu moju podršku :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back