- Poruka
- 74.069
Nestao mi plin na pola kuvanja, što ja naravno, nisam ni videla neko vreme. Tako da sad kuvam ko nogama na struju. Izvinite mi se svi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, moj ljubimac, moram sad da odgledam trailer.Evo dobar triler ko voli
A ima šta i da se vidi na ovom Jamesu Mc Avoy- u
Baš je zgodan!Uh, moj ljubimac, moram sad da odgledam trailer.

Uteši se ovim- šišam muža i na pola šišanja rikne mi trimer!Nestao mi plin na pola kuvanja, što ja naravno, nisam ni videla neko vreme. Tako da sad kuvam ko nogama na struju. Izvinite mi se svi!
Iz trejlera ne može mnogo da se vidi!Ne svidja mi se. Propustiću.
Trailer obično kaže sve. Tj budu sve bitne stvari u filmu. Po nekom mom iskustvu.Iz trejlera ne može mnogo da se vidi!
Psihološki triler retko kad može da se dobro dočara trejlerom
zato sto je filmka industrija takvaNe znam zašto su mu zadnje uloge tako neću da kažem bezvezne ali kao
da mora da je neki ludak u pitanju.
Meni je zapao za oko kao satir u NarnijiNe znam zašto su mu zadnje uloge tako neću da kažem bezvezne ali kao
da mora da je neki ludak u pitanju.
Pa ranije je imao romantične uloge a sad sve neke psihopate.zato sto je filmka industrija takva
strpaju te u taj i taj tip uloge i samo to dobijas
samo najvece zvezde tipa Tom Kruz mogu da biraju uloge
Po mom nije baš takoTrailer obično kaže sve. Tj budu sve bitne stvari u filmu. Po nekom mom iskustvu.
Nisam ni znala da je tu igrao. Volim ga uMeni je zapao za oko kao satir u Narniji
Tad je bio mlad i mršav
Sad se nabudžio
![]()
jestePa ranije je imao romantične uloge a sad sve neke psihopate.
Као код нас исто,како се укалупи неко тако иде.zato sto je filmka industrija takva
strpaju te u taj i taj tip uloge i samo to dobijas
Риз Витерспун.samo najvece zvezde tipa Tom Kruz mogu da biraju uloge
Nisam gledalaNisam ni znala da je tu igrao. Volim ga u
https://www.google.com/search?q=penelope+film+glumci&client=firefox-b-d&sca_esv=e411ff6a35958a33&sxsrf=ADLYWILCAIGfq76ZGQn3vBAJoxEVDlD9cw:1729433406330&ei=Pg8VZ6HYE_uR9u8P-OKDuA0&ved=0ahUKEwih7-K-kZ2JAxX7iP0HHXjxANcQ4dUDCA8&uact=5&oq=penelope+film+glumci&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiFHBlbmVsb3BlIGZpbG0gZ2x1bWNpSMMPUGJYjQpwAXgBkAEAmAGRAaABpAaqAQMwLje4AQPIAQD4AQGYAgegAucFwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICDRAAGIAEGLADGEMYigXCAgYQABgWGB7CAgUQIRigAcICBRAhGJ8FwgIHECEYoAEYCpgDAIgGAZAGCpIHAzEuNqAH2hQ&sclient=gws-wiz-serp
i https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pokajanje+film+glumci
Ma zezamo se malo, sve ok samo opuštencijaIzvini se sebi što se opterećuješ nepotrebnom imaginarnom krivicom!
Kad sam sebe tako etiketiraš drugi jedva docekaju
Ne možeš i ne trebaš da nosiš krivice čovečanstva na grbači
Jes bre!Na leb čovek da te maže
Romantican ili psiho, svejedno mi je, ima šta da se vidi!Drugi film nije romantičan. Uopšte.
Jedi ga bez lebaLeba imam fali mi Dejan.![]()
Bilo je to više figurativno... mislim to za mazanje na lebaLeba imam fali mi Dejan.![]()
nije precizirala koji DejanJedi ga bez leba![]()
Onaj 46473. od ukupno 200000 koji pišu u Moljcunije precizirala koji Dejan