- Poruka
- 35.983
Hoćel meni neko da kaže gde smo sada? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, pali svjetloKO vam pali svetlo? Maca? Mišo znao sam da skoči i upali. Lud bio na gazdarcu mu.![]()
Ko zna #ninanebuninazemlji što bi rekao ganišaHoćel meni neko da kaže gde smo sada?![]()
Pa pored najlepše komšiniceHoćel meni neko da kaže gde smo sada?![]()

Pa ti si divna. Ja već kofere spakovalaPa prva si birala, osim toga za moju buduću cimerku i ide najveća šolja.

Znači sve je spremno, još jedan maleni detaljčić da sredim a to je šta da radim sa žmuom....imaš li kakav prijedlog?Pa ti si divna. Ja već kofere spakovala![]()
ImamZnači sve je spremno, još jedan maleni detaljčić da sredim a to je šta da radim sa žmuom....imaš li kakav prijedlog?![]()
al ne smem da kažemAko misliš na ono o čemu ja mislim....najlon ćemo posuditi od Zauz a za lopatu ćemo već da se snađemoImamal ne smem da kažem
Kako si znala šta ja mislim ?Ako misliš na ono o čemu ja mislim....najlon ćemo posuditi od Zauz a za lopatu ćemo već da se snađemo![]()

Pa jesmo li srodne duše ili nismo?Kako si znala šta ja mislim ?![]()
Pa jesmo li srodne duše ili nismo?

Onda sve meniPa sve su okrugle i sve imaju dršku

.. svako jutroDobro jutro. Radi li tko ili samo spamate?![]()

Vidim nisam ni vip, moj život više nema smisla!![]()
Видела сам, јееее срећа срећа радос![]()

Hvala na informaciji. Meni je skoro svaki dan nedjelja.. svako jutro
Radi se, radi se punom parom .. ponedeljak je ...

Dobro jutro. Radi li tko ili samo spamate?![]()
Ja ga tako gledam ... nego nekako mi taj početak nedelje uvek padne dobro i uvek se napunim pozitivnim baterijamaHvala na informaciji. Meni je skoro svaki dan nedjelja![]()
To nešto loše?Odoh da završavam sve što mogu dok nije stigao pun mesec u Ovnu
Budite dobri![]()
@Red jesi li svraćala u nove prostorije? Evo ima i kafa za dobrodošlicu.
Hvala na pozivu.Zovi @Red da dodje.