Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žao mi je zbog Miše, kako ljudi mogu biti okrutni to mi nikako ne ide u glavu.
Ma samo dovoljno govori o ljudima. Al realno, on je već bio osuđen da umre od hladnoće. Ako ništa, proživeo je 8 godina kraljevskog života i ostavio lepe uspomene. :DJoš uvek kad povučem stolicu, ako zapne za nešto pa ne ide pomislim, Mišina stolica. Gazdurina je imao svoj tron. :D Brišite tužiće.

Ne znam dal bi se smejala il plakala. Ali toliko mi to poznato. :lol:S tim što to gledam iz ugla sina.Donela sam Mišu u dlanu. Izgledao kao miš. I danas mi nije jasno kako je preživeo, kojim čudom. Borac. A pametan. Samo paštete jeo. Al skoči i upali svetlo. (To je bila igra za njega, verovatno) PA skoči na komodu i sklizne nekako niz kvaku. Pio vodu samo iz česme. E kad sam i Icu dovukla, s takvim prezirom nas sve gledao, ali i dalje hodao po stanu kao gazda. I tako 8 godina. Otrovao ga komšija jer je znao da on jede samo paštetu. Toliko o zahvalnost što je moj otac namestio da dobije stan. Pa ti veruj ljudima. Fuj.
Ovaj desno je Mišo, levo, Ica gospođica. 🤗Pogledajte prilog 1625582.
Preslatki su oboje.
Pomogla si im.
A komšija?
Neka mu.
Žao mi je zbog Miše, kako ljudi mogu biti okrutni to mi nikako ne ide u glavu.
Nama je komšija otrovao Marka.
Da li je do okrutnosti ili do zaštite svojih ljubimaca
Jbg, on je imao golubove, mi Marka, kasnije i azil za mačke.
I on je sam kasnije bolje obezbedio svoje ljubimce.

Mišo, moj mačak. :D Al to je kad sam bila kao taj tvoj mlađi. Hoće ljubimca, a ti nedaš.
Verovatno nisam u pravu.
Nisam rekla da ne dam, pregovaramo za psa, nije poenta ni da stalno dovodimo zivotinje pa da ih prosledjujem, nisu to igracke, zato se sada pripremamo bolje da opet ne dozivim nervni slom.
A na macku je alergican sta cu mu ja.

Za iksboks sam bez problema rekla ahahaha NE :mrgreen: a ljubimac je kao nesto lepo i korisno

Yo GIF by Ranveer Singh
Sizoooooooo:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back