Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 10.066
Aaaaaaa ti ćeš se praviti da bežiš od njega?Pa kako da trcim na platformama?![]()

Ili ćeš ga vijati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaa ti ćeš se praviti da bežiš od njega?Pa kako da trcim na platformama?![]()
Pa možda neće da beži, što si odmah pesimista?Pa kako da trcim na platformama?![]()
Atletičar?Pa kako da trcim na platformama?![]()
Pa necu da se udajem, samo hocu prsten.Aaaaaaa ti ćeš se praviti da bežiš od njega?
Ili ćeš ga vijati?
Jevrejska Biblija (Tanah) jeste identičan sa hrišćanskim Starim zavjetom osim što je užeg obima i ne sadrži neke spise.Aman ljudi jevrejska biblija
Ni Talmud ni Gemara ni Mišna nisu starije od hrišćanstva. Hrišćanstvo je starije od rabinskog judaizma.To jest njihove svete knjige,koje su starije od ove koje su hrišćani prihvatili
Lilit u pomenutim spisima nije Adamova prva žena već demon.Ne verujem da si čitao Talmud, Gemaru, Mišnu...
Pa to sam i rekla.... nisam rekla da se udaješ (ja ti to nikad neću reći)Pa necu da se udajem, samo hocu prsten.
Mene niko ne razume![]()
Pa kako da trcim na platformama?![]()
Pa jos jedino tako da se bacim na nekog lika, sve sam drugo probala
Pa sapleti se i padni da te lakse stigne i uhvati![]()
Onda počni da trenirašPa necu da se udajem, samo hocu prsten.
Mene niko ne razume![]()
Znas ti kako je to hebeno, moras sitnim koracima na nestabilnoj podlozi, jezivoOnda počni da treniraš
Pa jos jedino tako da se bacim na nekog lika, sve sam drugo probala![]()
OkJevrejska Biblija (Tanah) jeste identičan sa hrišćanskim Starim zavjetom osim što je užeg obima i ne sadrži neke spise.
Ni Talmud ni Gemara ni Mišna nisu starije od hrišćanstva. Hrišćanstvo je starije od rabinskog judaizma.
Lilit u pomenutim spisima nije Adamova prva žena već demon.
Ima ona engleska izreka: practice makes perfectionZnas ti kako je to hebeno, moras sitnim koracima na nestabilnoj podlozi, jezivo
Najbrže sam trčala u cipelama sa visokom petom.Onda počni da treniraš
Ma lazu bre evo stalno dejtujem i dalje nemam pojma.Ima ona engleska izreka: practice makes perfection![]()
Pa nije ubijeđivanje. Bukvalno je u Talmudu Lilit demon. Ne moramo nastaviti okej je.Ok
Ti tako misliš
Ali ja ti nisam sagovornik
Ne zanima me to
Umem i sama da čitam
Tako da ...mislim da ovo nije ni vreme ni mesto za ovakve priče
I ne gubi vreme ubeđujući me
Hvala!
Ma okejPa nije ubijeđivanje. Bukvalno je u Talmudu Lilit demon. Ne moramo nastaviti okej je.
"§ Rav Yehuda says that Shmuel says: In the case of a woman who discharges a fetus that has the form of a lilith, a female demon with wings and a human face, its mother is impure with the impurity of a woman after childbirth, as it is a viable offspring, only it has wings. This is also taught in a baraita: Rabbi Yosei said: An incident occurred in Simoni involving a certain woman who discharged a fetus that had the form of a lilith, and the incident was brought before the Sages; and they said that it is a viable offspring, only it has wings." (Niddah 24b:10, Talmud Bavli)
https://www.sefaria.org/Niddah.24b.10?lang=bi
Ja sam mislio na treniranje trčanja na šitklama, kad mu otmeš prsten iz ruke i kreneš da bežišMa lazu bre evo stalno dejtujem i dalje nemam pojma.
Ne moz starog konja nauciti novim trikovima
Ja sam mislio na treniranje trčanja na šitklama, kad mu otmeš prsten iz ruke i kreneš da bežiš
Za dejtovanje ne znam kako da organizuješ trening![]()
Aktivan komšijanajlepši komšija @Jebostroj![]()
Aj ne spamuj ovdje, imaš tamo svoju kafanu pa drži vaz.Pa nije ubijeđivanje. Bukvalno je u Talmudu Lilit demon. Ne moramo nastaviti okej je.
"§ Rav Yehuda says that Shmuel says: In the case of a woman who discharges a fetus that has the form of a lilith, a female demon with wings and a human face, its mother is impure with the impurity of a woman after childbirth, as it is a viable offspring, only it has wings. This is also taught in a baraita: Rabbi Yosei said: An incident occurred in Simoni involving a certain woman who discharged a fetus that had the form of a lilith, and the incident was brought before the Sages; and they said that it is a viable offspring, only it has wings." (Niddah 24b:10, Talmud Bavli)
https://www.sefaria.org/Niddah.24b.10?lang=bi