Memnom
Elita
- Poruka
- 19.966
Citajuci vase upise izgleda da je samo meni ugodno. 23 u kuci bez klime i to samo bude 2-3 mjeseca godisnje. Ostatak vremena moram loziti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle 15h beton je vreliji od sunca. bas tesko Roki.Teško, radim dvokratno.
Od 7h do otprilike 10h i od 15.30h do 20.30,s tim da na ovaj drugi objekat krećem u 15h a nigde hlada, stučem 1l vode ili čaja dok stignem.
Desi tiDobar dan.
Pametna žena.al ova baba baksuz, nece da se udaje![]()
A, evo me.. Ubi me vrucina...Desi ti
Pa sto se prijavilaPametna žena.
Drz se. Nece ovo dugo. Blizu je novembarA, evo me.. Ubi me vrucina...![]()
I to sto kazes...Drz se. Nece ovo dugo. Blizu je novembar
Jbg, takva tura.Posle 15h beton je vreliji od sunca. bas tesko Roki.
Možda joj on ne odgovaraPa sto se prijavila
Nije ni to tvoje lakoJa nazalost navikao na pakao napolju.
Idem pesice na posao u 14 ili 15 sati
zemlja gori a ja 3 kilometra lagano tananam
dobro je pa ima nekog hlada usput inace bio bi show
Eto mene kod tebe u goste.Citajuci vase upise izgleda da je samo meni ugodno. 23 u kuci bez klime i to samo bude 2-3 mjeseca godisnje. Ostatak vremena moram loziti.
Jeo joj se sladoled.Pa sto se prijavila
Moze. Smjestaj nije luksuzan, ali mozes birati hoces li na more ili na planinu.Eto mene kod tebe u goste.
Nije problem ni drva da cepam.
Ja haljine guglala nisam.Guglao sam adidas patike, danas ventilatore, al ne secam se da sam guglao haljinu!?
Pogledajte prilog 1580570
Ako mogu da biram.Moze. Smjestaj nije luksuzan, ali mozes birati hoces li na more ili na planinu.
Idealno za moju terasu na placu gde uvek pirka vetrić i krčkaju se kockice leda sa cedevitom
Sadasnje vrijeme (mislim ljetno) je najideallnijeJa haljine guglala nisam.
Ako mogu da biram.
Na planinu.
Tacno sam na pogresnoj geografskoj sirini i duziniObratite pažnju na trenutne temperature
Beograd 39
Novi Sad 39
Krit 30
Rodos 31
Kiev 36
Palermo 31
Madrid 30
Ja da imam more, ne bi me nikad izvadili iz njega.Sadasnje vrijeme (mislim ljetno) je najideallnije
Trebao bi se spustit na more, a ne ide mi se nikako. Ove godine sam se kupao u moru samo dva puta. Vjerojatno bi i vise da mi kajak nije nasao novog vlasnika.
obriši suze draga...Tacno sam na pogresnoj geografskoj sirini i duzini![]()