- Poruka
- 27.343
Pa onaj lik iz njenog spota. Što ga je našla u šumi pa okupala, ošišala, obukla i odvela kući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja ovo rekla.Kako ono reče Amelie pre par dana:
Šta kaže baba kad upadne unuku u sobu i zatekne ga s devojkom u pozi 69?
-Kuku i naopako
![]()
Nije Amelie nego ja...
Kaze - Ju, naopako!
![]()
"idi dok si mlad" - drvoseča?Pa onaj lik iz njenog spota. Što ga je našla u šumi pa okupala, ošišala, obukla i odvela kući.
Vidis kako sam fina, da ti ne pripisu moj dirty mindNisam ja ovo rekla.![]()
![]()
Mapetan Kark lajks disBar sad na LjiSu imaju ideju za temu sa naslovom - Soft skliz![]()
Aha, htela si reci da je i Dragana imala takva trasformacija...ni ja nisam razumela na početkuPa onaj lik iz njenog spota. Što ga je našla u šumi pa okupala, ošišala, obukla i odvela kući.
Ni ja...Aha, htela si reci da je i Dragana imala takva trasformacija...ni ja nisam razumela na početku
Pa i Ceca i Gaga su se brusile vremenomAha, htela si reci da je i Dragana imala takva trasformacija...ni ja nisam razumela na početku
Mislis kod plasticnog hirurga?Pa i Ceca i Gaga su se brusile vremenom
Mislim na imidžMislis kod plasticnog hirurga?![]()
Čuveni stih
Ja više nemam
Nijednog keeecaaa
U rukaaavu
A ja kao bosanka!Aha, htela si reci da je i Dragana imala takva trasformacija...ni ja nisam razumela na početku
Sad će da mi bude u mozgu danima."idi dok si mlad" - drvoseča?
Sećam se spota
Rani Cecini radovi
A ja kao bosanka!
Daj mi da se obučem u Đoleta (Armani) pa ćeš da vidiš kako sam zgodna i ja!
Jesi, divna si.Vidis kako sam fina, da ti ne pripisu moj dirty mind![]()
O, pa hvala, mnogo
Ako smem da primetim koleginice...
vama ne treba Armani...
vi ste jedna prelepa dama...
![]()
Nisam ja ovo rekla.![]()
![]()
Imate vi obe trenutke isnpiracije, omakne se i jednoj i drugoj neka masnija šala povremenoVidis kako sam fina, da ti ne pripisu moj dirty mind![]()
Daj primjer.E sad ste me podsetili da tražim te stare Cecine spotove, tu je bila najbolja negde do '95.
Imate vi obe trenutke isnpiracije, omakne se i jednoj i drugoj neka masnija šala povremeno![]()
... U daljem tekstu "do prenosa svadbe na tv PINK"najbolja negde do '95.![]()
Trazi link!Daj primjer.
Slobodno neka me citira.Trazi link!![]()