The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.196
Dobro jutro!
Kafa i slatkiši... tišina... Milina!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro!
Đes bonaDobro jutro!
Šaljem i kišu, da to još malo upotpuniš.Dobro jutro!
Kafica, bez tišine i slatkišaEve me!!!
Probudilo me bibikanje Vibera jutros ali nema veze, naspavah se! Kako ste? Šta se radi od sabajle?
Meni se nešto čudno ponašaju brisačiКод мене пада киша охохо...
а кажу ма шта ће ти тај крш од аутомобила...
па ето...нисам мокар јутрос дошао на посао.
Мени доста.
Zato je meni internet na mobitelu preko noći ugašen. Često i preko dana.Eve me!!!
Probudilo me bibikanje Vibera jutros ali nema veze, naspavah se! Kako ste? Šta se radi od sabajle?
Ма није, сигурно.Meni se nešto čudno ponašaju brisačii toga sam se tek jutros sjetila, kakve sam kurate sreće garant je kvar od sto hiljada i osamsto pedeset šest maraka!
![]()
Divno, može!Šaljem i kišu, da to još malo upotpuniš.![]()
Na ovom svijetu jedina ću ja ostati neudata, eto i komšinica se udaje a ja ni ovu subotuDivno, može!
Čula sam je da rominja jutros ali sada ništa. Biće neka svadba u zgradi pored, komšinica najavila muziku i buku do 13h pa hajde zbog mlade neka padne kasnije, izdržaću![]()
Ma meni nikada nije zbog dece. Sin mi se osamostalio pa ja kao eto, ko zna, da ne gasim, možda mu zatrebam, a ćera je ovaj vikend kod drugarice, čuvaju neke kuce pa možda i njoj zatrebam. Jedno koristi Viber, drugo Whatsup, pa i SMS... ne mogu pohvatati ko gde piše. Napravila sam grupu ali ona se koristi samo za: "Meni u pljeskavicu stavi...!"Zato je meni internet na mobitelu preko noći ugašen. Često i preko dana.![]()
Ma daj, nije to baš tako. Daj ti meni pošalji listu želja, smisliću ja već nešto, imam tu neke kandidate koji mi kmeče jer hoće da se žene....Na ovom svijetu jedina ću ja ostati neudata, eto i komšinica se udaje a ja ni ovu subotu
![]()
To je skroz razumljivo.Ma meni nikada nije zbog dece. Sin mi se osamostalio pa ja kao eto, ko zna, da ne gasim, možda mu zatrebam, a ćera je ovaj vikend kod drugarice, čuvaju neke kuce pa možda i njoj zatrebam. Jedno koristi Viber, drugo Whatsup, pa i SMS... ne mogu pohvatati ko gde piše. Napravila sam grupu ali ona se koristi samo za: "Meni u pljeskavicu stavi...!"
Није тако.Na ovom svijetu jedina ću ja ostati neudata, eto i komšinica se udaje a ja ni ovu subotu
![]()
Pu pu pu mak'se s mjesta i pljuni triputНије тако.
Ако ја верујем да ћу се оженити (а нисам старији од тебе него датирам)...
онда нема разлога да ти падаш овако раном зором...
Десиће се кад не очекујеш, пази шта ти кажем.
![]()
Ма неће. Нудио се је да проводаџишем, ал јок...Ma daj, nije to baš tako. Daj ti meni pošalji listu želja, smisliću ja već nešto, imam tu neke kandidate koji mi kmeče jer hoće da se žene....![]()
Što je onda moj brat koji nema niti jednu društvenu mrežu, a programer je.Мене у фирми некад зову Пећинко.
кажу да живим у каменом добу.
Од апликација имам само Вибер који користим сваке преступне године.
Не користим интернет на телефону, и немам друштвене мреже.
А сви други моје генерације имају хиљаду неких налога и апликација...
Чак и пола генерације мојих родитеља...
Стварно сам "мимо света"...али...мени се тако свиђа.
![]()
![]()
![]()
Па он је "прегорио" како се то стручно каже.Što je onda moj brat koji nema niti jednu društvenu mrežu, a programer je.
Zapravo inženjer matematike, ali ovo radi. Ni viber, ni whatsapp, ništa od toga.
Dok mi tata nema koju aplikaciju nema, moderniji po tom pitanju od svih nas.
Meni ujutro nikako ne odgovara slatko.Ja imam par drugarica koje ne koriste ništa, samo Viber. Ni Face, Inst.. ništa.
Ubila sam se od čokoladnih andrmoljaca, opet! A tek je dan krenuo! Uh. Mislim da me opet čeka zabrana šećera, nemam mere.
Ма опуштено...Ja imam par drugarica koje ne koriste ništa, samo Viber. Ni Face, Inst.. ništa.
Ubila sam se od čokoladnih andrmoljaca, opet! A tek je dan krenuo! Uh. Mislim da me opet čeka zabrana šećera, nemam mere.