Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.882
Aman, nek otvori, ja nisam rekla da NE otvoriAli to opet nije razlog da on ne otvori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aman, nek otvori, ja nisam rekla da NE otvoriAli to opet nije razlog da on ne otvori.
Koji Roki?Neka otvori Roki, Nemojte da ja stvaram probleme. Stvarno nije bitno. Osim ako zelite da raspredate o meni.
Bilboa. Svi hoce mesto ja da otvorim kafanu da otvori Silvester Stalone. Meni je Svarceneger bolji. sta znam..Koji Roki?

Ja ne otvaram i nit bi mi palo na pamet tako nestoSvi će pre ili kasnije otvoriti novu kafanu
Ovim tempom, pre će biti pre
Tako da se u suštini dogovaramo samo oko redosleda

A zaštoJa ne otvaram i nit bi mi palo na pamet tako nesto
Da ne cuje @WaterfallAko mene pitate ja sam za to da otvori milance19.![]()
I jaJa samo zatvaram kafane
BukvalnoU kafanama ni ne primetim ko ih je otvorio. Ni sad ne znam ko je autor ove.
Idem da pogledam.![]()
Ja neću sigurno!Svi će pre ili kasnije otvoriti novu kafanu
Ovim tempom, pre će biti pre
Tako da se u suštini dogovaramo samo oko redosleda
Ako čuje ja ću polako da odmaglim.Da ne cuje @Waterfall

Ako čuje ja ću polako da odmaglim.
Neka otvaraju modovi na ovom pdf ali koji imaju postovanje svih onih koji svracaju ovdeA zašto
OK Povlačim reč. Konj treba da otvori kafanu.A koji modovi ovde nemaju poštovanje i od strane koga ili kome, šta si već hteo da kažešNeka otvaraju modovi na ovom pdf ali koji imaju postovanje svih onih koji svracaju ovde
NikojaAko smijem pitati..
Onaj tko ju otvori, osim što će joj dati ime (ili?), koja mu je točno još funkcija?

Смарање, "мораш" да пожелиш свима добродошлицу . И поред тога што је виртуелно, није фора ако није искрено.A zašto
U pravu si, izgleda da sam se i ja pogubio.A koji modovi ovde nemaju poštovanje i od strane koga ili kome, šta si već hteo da kažeš
![]()
Pogubih se u ovoj priči
Ok, nisam o tome razmišljalaСмарање, "мораш" да пожелиш свима добродошлицу . И поред тога што је виртуелно, није фора ако није искрено.