Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam u tom fazonu, verovatno si primetila!Hvala ti Aždaha!
Nemoj mi odgovoriti s onom riječi "m...."!![]()
zar nije poenta da biramo a ne da se javljaju!Ovaj put otvara @Konj_na_belom_princu, on se javio na početku ove, ima i najviše poruka, a sledeću može @mali roker
I uklesa na kamen![]()
Znas da mi je to palo na pamet
Ako je neko zaslužio onda je to on, on je najstariji član Književnosti. Tu je pre svih nas bio.zar nije poenta da biramo a ne sa se javljaju!
Al ste kavaljeri, do mojega!
Žitije su Pajtonovci, ovo je iz Istorije Sveta po Melu BruksuZnas da mi je to palo na pamet
Odlicna scena
Jel bese, Zitije Brajanovo
Mozes li da mi nadjes na ImdbŽitije su Pajtonoci, ovo je iz Istorije Sveta po Melu Bruksu
A kad treba ceh da se plati citiraju Sava RadusinovićaKakvi Indijanci, svadjaju se ko će da otvori kafanu.![]()
https://www.imdb.com/title/tt0082517/Mozes li da mi nadjes na Imdb
Davno sam gledao film
Fenomenalan je!Mozes li da mi nadjes na Imdb
Davno sam gledao film
Kakve to veze ima?Ako je neko zaslužio onda je to on, on je najstariji član Književnosti. Tu je pre svih nas bio.

Joj ne mogu da se setim te pesme.A kad treba ceh da se plati citiraju Sava Radusinovića

A zašto bi neko dolazio ili odlazio zbog to ko je otvorio temu??Kakve to veze ima?
Treba da otvori neko zbog koga će svi rado dolaziti a ne neki odlaziti.
A sto ljudi, sto ćudi. Ja lično neću jer mi je svejedno ko će otvoriti, ali nisu svi jaA zašto bi neko dolazio ili odlazio zbog to ko je otvorio temu??

Šta imate protiv Konja toliko, ok, ne može svako svakome da se dopada, ali šta sad, ima i on pravo da otvori kafanu, nije do sad.Kakve to veze ima?
Treba da otvori neko zbog koga će svi rado dolaziti a ne neki odlaziti.

Evo i za tebe:Joj ne mogu da se setim te pesme.![]()
Svako ima svoje razloge, odgoj mi ne dopušta da javno pišem svoje, ali imam protiv Konja, da. Ne samo jaŠta imate protiv Konja toliko, ok, ne može svako svakome da se dopada, ali šta sad, ima i on pravo da otvori kafanu, nije do sad.
Ne vidim nikakav problem u tome.

Ja ću doći na red 20 godina posle moje smrti.Svi će pre ili kasnije otvoriti novu kafanu
Ovim tempom, pre će biti pre
Tako da se u suštini dogovaramo samo oko redosleda
Ali to opet nije razlog da on ne otvori.Svako ima svoje razloge, odgoj mi ne dopušta da javno pišem svoje, ali imam protiv Konja, da. Ne samo ja![]()
Ti ćeš da otvoriš.Neka otvori Roki, Nemojte da ja stvaram probleme. Stvarno nije bitno. Osim ako zelite da rasredate o meni.