- Poruka
- 19.911
Sva sreca da ovde nema pravih Austrijanaca, jer bi ovo bio razlog za rat.Ma briga te, imas Nemacku platu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva sreca da ovde nema pravih Austrijanaca, jer bi ovo bio razlog za rat.Ma briga te, imas Nemacku platu![]()

Molim drugar'ce BambiHvala vam, gospotine. Vrlo ste ljubezni.
Pravi žентлмен.
ako još nešto mogu da učinim za vas, samo recite!Idi na opciju tastature tu podesi jezik a samim tim ce se pojaviti i slovaHvala vam, gospotine. Vrlo ste ljubezni.
Pravi žентлмен.

Bez da ja dam neku glu....ovaj, pametnu opasku, ma dajImam odličan predlog za tebe: umesto da igramo NLjSČ izađi uveče u grad gde šetaju mladići (nema sumnje neki će ti prići), odabereš kvalitetnu budalu za udati se i prestaneš da kačiš mimove. Šta kažeš?

Jesam. Sve sam to uradila. I to ne jednom. I svaki put mi bude isto.Idi na opcije tastature imas opcije da podesis, jezik a samim tim ce se pojaviti i slova

NemoguceJesam. Sve sam to uradila. I to ne jednom. I svaki put mi bude isto.
Nema z…irafe![]()
I to mi je ovo vec treci Iphone koji nema to slovo.Nemoguce

Nemoj plakati dušo, pa to je samo jedna kvačica, jaka stvar!Jesam. Sve sam to uradila. I to ne jednom. I svaki put mi bude isto.
Nema z…irafe![]()
KraaaaljuuuuJeste odvratna su ta ostrva, bele kuće, plavo nebo, tirkizno more... užas! A jesi bila nekad u Klokot banji?

Ma, sta se cimas

Aha, znači, ipak si imala šEvo sta mi sve nudi pod Z.
Bukvalno nista osim tog slova.
Pogledajte prilog 1372741
A vidi recimo S
Pogledajte prilog 1372742

Pa de si bre, hebote patak, sta ima?
nestalo piva?joj..moram do prodavnice
valjda za uši..Cemu sluze oni stapici na tacnici u hotelima?