- Poruka
- 50.089
Pazice nas Milance!![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazice nas Milance!![]()
![]()
Zdravlje na prvo mesto, džaba jeбаčina dizvineš ako ti posle otpadne... i nos i svašta nešto jošPazice nas Milance!![]()
![]()
i uvo.Zdravlje na prvo mesto, džaba jeбаčina dizvineš ako ti posle otpadne... i nos i svašta nešto još
Sad vidim da se moze i drugacije protumaciti zbog nedostatka kvacice.

To sam i ja pomislila, potpuno drugačije značenje rečeniceSad vidim da se moze i drugacije protumaciti zbog nedostatka kvacice.![]()
Englesko-nemacko-srpska tastatura, pa za kvacice moram da drzim prst na tom slovu dok mi ne pokaze nasa…sto me ponekad mrzi.
Šta se pravdaš Šerafimu bre..Sad vidim da se moze i drugacije protumaciti zbog nedostatka kvacice.![]()
Englesko-nemacko-srpska tastatura, pa za kvacice moram da drzim prst na tom slovu dok mi ne pokaze nasa…sto me ponekad mrzi.
jeste i uvo. A da ne pominjem posle bolovanja, terapije, komisije, sranja... a primaš 65% od plate... i još ti se na svu muku i žena nakači pa samo burgija po mozgui uvo.

Imam odličan predlog za tebe: umesto da igramo NLjSČ izađi uveče u grad gde šetaju mladići (nema sumnje neki će ti prići
), odabereš kvalitetnu budalu za udati se i prestaneš da kačiš mimove. Šta kažeš?Ž na latiničnoj bi trebalo da bude u drugom redu slova poslednje desno do ENTER-a.Inace, nemam nase z sa kvacicom. Kao u zirafa.
Skinem srpsko pismo na latinici i nema ga.
Ћирилична га има.
Жика жваће жваку.
@Zika34 - vrati se.![]()
Draže mi tebi piti krv na slamku, nervirati teImam odličan predlog za tebe: umesto da igramo NLjSČ izađi uveče u grad gde šetaju mladići (nema sumnje neki će ti prići), odabereš kvalitetnu budalu za udati se i prestaneš da kačiš mimove. Šta kažeš?

Na forumu pisem samo sa mobilnog i tu ga nemam.Ž na latiničnoj bi trebalo da bude u drugom redu slova poslednje desno do ENTER-a.

pa daću ti ja moje ž sa kvačicom. Evo ti jedno malo ž i jedno veliko Ž. Samo ih čuvaj pliz, nemam više...Inace, nemam nase z sa kvacicom. K
Da, levo od AlbukerkijaŽ na latiničnoj bi trebalo da bude u drugom redu slova poslednje desno do ENTER-a.
Ma briga te, imas Nemacku platuInace, nemam nase z sa kvacicom.
Ja to ressavam jednostavno.Na forumu pisem samo sa mobilnog i tu ga nemam.
I to mi je ovo vec treci telefon na kojem nema „z..irafe“.![]()
![]()
Jbte pa ja tek sad vidim da je Albukerki u Nju Meksiku! A ja sve nešto bio u tripu da je u Arizoni..Da, levo od Albukerkija
Hvala vam, gospotine. Vrlo ste ljubezni.pa daću ti ja moje ž sa kvačicom. Evo ti jedno malo ž i jedno veliko Ž. Samo ih čuvaj pliz, nemam više...
A ne, to je za američku tastaturu, na srpskoj je levo od LajkovcaDa, levo od Albukerkija