- Poruka
- 114.672
Kod mene je to fobija,mada nije strah nego gađenje!Ni ja nisam neki fan ali ne bih imala nista protiv da sleti na mene...ne bih se uplasila...
Gadan mi je onaj prah na krilima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je to fobija,mada nije strah nego gađenje!Ni ja nisam neki fan ali ne bih imala nista protiv da sleti na mene...ne bih se uplasila...
Ja sam gadljiva (generalno) ali sto se tice prirodnih stvorenja najgadnije su mi bube...Kod mene je to fobija,madanije strah nefo gađenje!
Gadan mi je onaj prah na krilima

Jedno od objašnjenja što se mnogi ljudi gade buba,je da insekti onako skrojeni sa više nogu, pipaka,dlaka i izraslina,otelotvoruju naše strahove kojih ja imam za izvozJa sam gadljiva (generalno) ali sto se tice prirodnih stvorenja najgadnije su mi bube...![]()
Uh, i sad kad kuckam o njima a i kad ih tako precizno opisujes..uhvati me neko gadjenje...Jedno od objašnjenja što se mnogi ljudi gade buba,je da insekti onako skrojeni sa više nogu, pipaka,dlaka i izraslina,otelotvoruju naše strahove kojih ja imam za izvoz
Noćne leptirice!Uh, i sad kad kuckam o njima a i kad ih tako precizno opisujes..uhvati me neko gadjenje...
Od cega imas najveci strah?
I ja volim miseve, ali male, poljske...ne pacoveA miševe na primer jako volim!

Bas slatko.Imala sam dve mišice, Micu i Anđu!
Agonije u smislu bezgranicne patnje...?Leptirice!
A od drugih stvari - agonije
Da!Agonije u smislu bezgranicne patnje...?
I ja se toga plasimDa!
I fizičke i duševne
I to bas...pre svega psih. dusevne patnje a odmah za njom i fizicke...
Strah od smrti je najprirodniji mogući strah i 99% nas ga ima, čak i oni koji ga potiskuju, manifestuje se na druge načineI ja se toga plasimI to bas...pre svega psih. dusevne patnje a odmah za njom i fizicke...
Doduse, plasim se i smrti...
Slazem se, taj strah od smrti je u ljudskoj prirodi i da kazem normalan je u smislu razumljiv...Strah od smrti je najprirodniji mogući strah i 99% nas ga ima, čak i oni koji ga potiskuju, manifestuje se na druge načine

Potpuno!Slazem se, taj strah od smrti je u ljudskoj prirodi i da kazem normalan je u smislu razumljiv...
Баш сте слатке ЧПDobro je sto smo same pa mozemo da se ispricamo
i niko nece cuti o cemu smo pricale![]()
Istina.Potpuno!
I nekad može biti pokretač a ne samo blokator
Pa i da nas čuju....to su teme koje mnoge ljude muče....Dobro je sto smo same pa mozemo da se ispricamo
i niko nece cuti o cemu smo pricale![]()
Sad cu zvucati kao Badri (sasvim slucajno) ali mozda mogu nesto i da naucePa i da nas čuju....to su teme koje mnoge ljude muče....

Ja sam jako mnogo stvari naučila od drugih ljudiSad cu zvucati kao Badri (sasvim slucajno) ali mozda mogu nesto i da nauce![]()
![]()
Vec sam pisala da je ovo jedina kafana u kojoj sam se duze zadrzala (i izbila vec na trece mestoI ja baš zato pišem samo po kafanama, ne volim ograničenja i nametnute teme
Takodje.Ja sam jako mnogo stvari naučila od drugih ljudi
Znala sam da imamo posmatrace odn. citaceJa sam naučio kako bi Badri romovao poslednjih par poruka, odoh da se stidim sada