- Poruka
- 55.959
Dobar je on covek, ima dobru dusu. Nekad mu je jezik brzi od pameti, ali i onda odbijes na njegov smisao za humor i, eto, ljubav obostrana.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je on covek, ima dobru dusu. Nekad mu je jezik brzi od pameti, ali i onda odbijes na njegov smisao za humor i, eto, ljubav obostrana.![]()

Ee, Roki, prvi put sam te srela u kafani na Muzici, kad su je drzali ona cura i onaj momak, mislim da su bili par, tad je tamo pisala Sumara.Ja već 12godina i 5dana na forumu.
Šta se sve izdešavalo za to vreme....
Jes, suvise sam trezna, da ne kazem strejtI posle i kuca i kornjaca i filadendron su tu krivi, svi skupa nista ne valjaju!![]()

Kevo, volim te. No hommo.Jes, suvise sam trezna, da ne kazem strejt![]()

Volim i ja tebeKevo, volim te. No hommo.![]()

Ima neceg u tome.Jes, suvise sam trezna, da ne kazem strejt![]()
Lakonac i Karen.Ee, Roki, prvi put sam te srela u kafani na Muzici, kad su je drzali ona cura i onaj momak, mislim da su bili par, tad je tamo pisala Sumatra.
Mnogo sam volela da vas citam. Nisam pisala, ali sam od te kafane mnogo naucila o muzici koju nikad nisam pre toga slusala.
Posle je ta kafana nestala i bas mi bilo muka zbog toga.
Sve zavisi kako udara....Ima neceg u tome.
Ja sinoc sreo kuma i svratili u kafanu.
Popio dva teretna Tuborga i poceo da lajem naglas.
Pola devojaka se zgrozilo a pola je treptalo u mom pravcu.
Dobar taj alkohol ponekad...
Verujem tiVidi je!
Ja sam ozbiljna!![]()

Pas koji laje ne ujeda.Sve zavisi kako udara....

I ja sam od 2005Pisemo koliko je ko na forumu..pa, od 2005, dakle ja sam najstarija ovde, sa postovanjem da mi se obracate!![]()
Verujem.Jaoj kako je lepo kad si sam u stanu.
Ja od 2009.
pa ja sam ovde junior...

Ovo su zaista retki trenuci.Verujem.
Ja i zanoravio kako to izgleda.
Cuti juniore.. ja sam beba
pa ja sam ovde junior...