Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato što mi svi idete na rac!nema nesto @Baudrillard -ja il mi se cini?
Mnogo volim tu knjizicu.Bogovi i boginje, koji nikad niste postojali, ja više ne mogu da hodam, teško gledam i sporo mislim, a znam da mi pomoći ne može niko. Pustite me da sednem na bezimen kamen i zaklonite me vašim sveštenim oblakom nevidljivosti i ćutanja.
Ivo Andrić - Znakovi pored puta
Gde mi je @Врабац sad ?Mnogo volim tu knjizicu.
Imala sam 14g, osmi razred osnovne, i dogovorila se sa drugaricama posle skole da idemo do gradski park. Silazim s busa i neka teta na trotoaru rasposlala knjiiiiiige za prodaju, da se izgubis od izbora. Dok sam cekala drugarice, sagnem se da vidim sta ima i dohvatim tu crvenu knjizicu. Otvorim, cituckam, i naletim na ono njegovo, parafraziram, ako si mi prijatelj, nista me ne pitas, ako sam ti prijatelj, ja i neupitan od tebe, sam ti kazem sto zelis da znas o meni.
Imala pare kod sebe taman za jedan sok sa drugaricama. Tako je bilo to, vreme socijalizma, dete radnicke klase, skromnost kao vrlina. I vagam u sebi, ta knjiga ili sokic. Zaljubila sam se u taj citat. Izabrala sam knjigu. I mnogo mi je draga ta knjizica.
Citam je cesto, uz kafu, kad zelim da sam sama, a ne bi da sam bas sama.
Pogledajte prilog 1298865
Pogledajte prilog 1298866

Dižite nogice lagane![]()
Joj, Roki, nemoj tvoje rucice posle njegove nogice! Konj ce to da razume kao, Evo ja, evo ja!A ručice?

Ja i kad pametujem i kad se gloopiram radim to bez najave, pa sta mi fali?!? Doduse, ovo drugo je i u onom prvom, ako me razumes.Ah...na nogama sam
Odavno vec...
valja nesto pametno recc...
ali prvo kondiciju za setanje stecc...
ma...bre...idem opet lecc...

U pravu si.Moje novo otkrice!
https://www.youtube.com/@user-ne7hl3nh3x
Sanja Vucic i Hanuma je moje poslednje razocaranje.

Mnogo volim tu knjizicu.
Imala sam 14g, osmi razred osnovne, i dogovorila se sa drugaricama posle skole da idemo do gradski park. Silazim s busa i neka teta na trotoaru rasposlala knjiiiiiige za prodaju, da se izgubis od izbora. Dok sam cekala drugarice, sagnem se da vidim sta ima i dohvatim tu crvenu knjizicu. Otvorim, cituckam, i naletim na ono njegovo, parafraziram, ako si mi prijatelj, nista me ne pitas, ako sam ti prijatelj, ja i neupitan od tebe, sam ti kazem sto zelis da znas o meni.
Imala pare kod sebe taman za jedan sok sa drugaricama. Tako je bilo to, vreme socijalizma, dete radnicke klase, skromnost kao vrlina. I vagam u sebi, ta knjiga ili sokic. Zaljubila sam se u taj citat. Izabrala sam knjigu. I mnogo mi je draga ta knjizica.
Obožavala sam Andrića a iz Znakova sam vadila citate i pisala u sveskuJako mi je lepaPa da, ja se nadam da ce Marta pored opere, s vremena na vreme snimiti i ovako nesto

Jesmo to danas svi "na" Andriću?Mnogo volim tu knjizicu.
Slatka je da i ima sladak glasic..doduse kad peva operu skroz je drugaciji.Jako mi je lepa
A Iliju znam iz X Factora![]()
Marta je lepa devojkaJako mi je lepa
A Iliju znam iz X Factora![]()
A-a
Ni otac nije za bacitiMarta je lepa devojka
A mama joj je baš prva liga lepotica
Video sam je lajv par puta
Nataša je...(ovak sadržaj/rečnik nije prikladan za Forum krstarice)

CccccNi otac nije za baciti![]()