- Poruka
- 113.986
Rozo
Rozije
Zorica Brunclique
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rozo
Rozije
Zorica Brunclique
Dva Lava!Baš lep par.
Šta si to uradio da te izbace.
Nadam se da nisi uništio kupe na ekskurziji.
Ja nisam,samo sam se zatekla u pravo vreme na pravom mestu
Mene je ekskurzija spasila polaganja u avgustu. Slucajno se oko 2 ujutru zatekao u hodnikuBaš lep par.
Šta si to uradio da te izbace.
Nadam se da nisi uništio kupe na ekskurziji.
Ja nisam,samo sam se zatekla u pravo vreme na pravom mestu
Mog druga su izbacili jer je stalno zaebavao učitelja folklora koji je govorio" Jopet"Mene je ekskurzija spasila polaganja u avgustu. Slucajno se oko 2 ujutru zatekao u hodniku
A u folkloru, onako bio malo nemiran...
I da se uvek oseti kao da su na granici da pređu iz prijateljstva u nešto ozbiljnije.Dva Lava!
A mrze se ko dušmani!
Veliki su profesionalci kad su uspeli da snime onih milon epizoda zajesno
Pa ebali su se par puta koliko znam!I da se uvek oseti kao da su na granici da pređu iz prijateljstva u nešto ozbiljnije.
Uvek sam osećala to nešto kako lebdi između njih
U seriji

U horu osobu koja je bila ispred mene na onim daska kao stepeniste, dok se klatio u ritmu, samo malo nogom potkacim iza kolena i gurnem mu nogicicu napred...kad se jadan sruci na priredbi a nastavnik dok diriguje, psuje sve po spiskuMog druga su izbacili jer je stalno zaebavao učitelja folklora koji je govorio" Jopet"
Na svako njegovo jopet ovaj kaže jošest!
Ja sam te poslednje sezone malo preskakalaPa ebali su se par puta koliko znam!
Jel si gledala poslednju sezonu sa njihovim sinom koji je sad mladić!
Mada nije začet ebanjem, što jes, jes
Nikad se nisu dovatiliPa ebali su se par puta koliko znam!
To je on zamenio tela sa nekim likom iz vojne baze usled nekog magnetnog pražnjenjaJa sam te poslednje sezone malo preskakala
Ali se sećam jedne ranije gde ga je nešto kao zaposelo pa je bio podeljena ličnost i onda ju je spopao
Lol
Jesu!Nikad se nisu dovatili
Makar u onim sezonama koje sam gledao
Bas cu da odgledam ponovo i to sveJesu!
Ja sam sve sezone gledala!
Izrešetao GU MolderNije se eksplicitno videlo al je sve jasno bilo
Oces da te obavestim i da je Helen Hunt glavna glumica iz filma Tornado gola u jednom drugom filmu?Bas cu da odgledam ponovo i to sve
Onda ko da se nije ni desiloNije se eksplicitno videlo al je sve jasno bilo
Koliko se sećam poslednju sezonu nisamPa ebali su se par puta koliko znam!
Dovoljna mi je i Nastasja KinskiOces da te obavestim i da je glavna glumica iz filma Tornado gola u jednom drugom filmu?
Filmove jesam gledala.Ja sam gledala apsolutno sve sezone Dosijea, uključujući i dva filma i to više puta!
Udri jače manijače!
Ovako sam ja na ekskurziji u 2 god srednje ( slika br. 1)
pa ja obavila, da se ne brukam pred vanzemljacimaMa šta se kupaš, ionako će da dođu vanzemaljci![]()