- Poruka
- 50.388
Znaci da krenem odma ka Ibru i na glavu...Kako smo pogani, dobro smo jos ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da krenem odma ka Ibru i na glavu...Kako smo pogani, dobro smo jos ovde
super je pesma, a koji su to politički stavovi, ako te ne mrzi da napišeš? pitam jer nisam baš upućena, sem onog što se kroz muziku moglo naslutiti, a tu nisam našla nešto što mi smeta, naprotiv.A kul je pesma, mada nisam nesto naklonjena njihovim politickim stavovima, tesko da je problem samo šč
Znaci da krenem odma ka Ibru i na glavu...
O Putinu je pesmasuper je pesma, a koji su to politički stavovi, ako te ne mrzi da napišeš? pitam jer nisam baš upućena, sem onog što se kroz muziku moglo naslutiti, a tu nisam našla nešto što mi smeta, naprotiv.
Nemoj da ideš, koga posle da zezam!Dobro...idem
bice vam mozda zao
Samo bezeSamo tetki da odnesem lek!

Stani, stani Ibar vodo, Ibar vooodoooZnaci da krenem odma ka Ibru i na glavu...
za pocetak snadji se dok ne dodje neko ovakav, nikakavNemoj da ideš, koga posle da zezam!![]()

Stani, stani Ibar vodo, Ibar vooodooo
A koliko si puta zamalo izazvala požar kad ti izgori ručak.Stavila sam lavor sa vodom pored grejalice...imam tako te genijalne ideje
Jedna od najmocnijih pesama
Meni se to par puta desilo!
Na moi si paooo
Volim je, bašššJedna od najmocnijih pesama
Djurić tapšeeeeeNa moi si paooo![]()
Ma koliko znam , Ler 3 su levičari, kosmopoliti i veliki zajebantisuper je pesma, a koji su to politički stavovi, ako te ne mrzi da napišeš? pitam jer nisam baš upućena, sem onog što se kroz muziku moglo naslutiti, a tu nisam našla nešto što mi smeta, naprotiv.