I to da nije svaka sreda radna, ako bi moglo.
---
Šteta što ne može, živo me zanima da saznam na šta bi se žalili.
---
Šteta što ne može, živo me zanima da saznam na šta bi se žalili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Podržavam!Trebalo bi da se radi samo od 8 do 12 sati, cetri dana nedeljno![]()
Apsolutno. I ne samo muzika..)Koliko je samo muzika iz ranijeg doba bolja od ovoga sto danas nazivaju muzikom...
Gde si ti, nema te sto godina?
Helo, gde si?
Nema te dugo.
Sad sve ok kod tebe?
Dugo sam putovo ja, hiljade milja, stotine granicaĐe si bre?
Kako volim ovu pesmu![]()
I konačno posle svega toga se setio da nas posetiš.Dugo sam putovo ja, hiljade milja, stotine granica
Gazio, rušio, palio, slavio sam ,padao, puzao, plakao, stigo do dna, video gradove, prošao ludila sva![]()
Pa kako, nisam ja od onih koji zaboravljaju staro društvoI konačno posle svega toga se setio da nas posetiš.![]()

pomeri na od 9 do 13 i ja potpisujemTrebalo bi da se radi samo od 8 do 12 sati, cetri dana nedeljno![]()
@hostesa 1 mišljenje?Ja sam ovde hostesa
A ti izgleda gazda kad treba da se šefuje, a kad treba da se radi onda po mojim nejakim plećima
Većina godinama nije na forumu, neki čak nemaju nijednu poruku..Kad ti silni nepoznati ljudi dobiju notifikacije da su ih tagovali drugi nepoznati ljudi,biće u grdnom zabezeku
Ja upravo takve samo i biramVećina godinama nije na forumu, neki čak nemaju nijednu poruku..
al ako se neko ipak pojavi i otera me u tri lepe što ga tagujem bezveze, mogu samo da ćutim jer ima puno pravo 
Ma šta ima veze i da se pojave, pobegli bi odmah, kad bi videli kakvi smo ludaci.Ja upravo takve samo i biramal ako se neko ipak pojavi i otera me u tri lepe što ga tagujem bezveze, mogu samo da ćutim jer ima puno pravo
![]()
Ima da pobegnu glavom bez obzira.Ako se pojave zvaće ih Badri u kancelariju, taman da opet nestanu