vlada131
Ističe se
- Poruka
- 2.696
Nisam na sreću, nije strašno, mala čvoruga ali proći ćeNisi se povredio valjda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam na sreću, nije strašno, mala čvoruga ali proći ćeNisi se povredio valjda

Dobro, mi samo tonemo, milimetar po milimetar.Nasa se tektonska ploca ne pomeraima kade
kravajčići od projinog brašna , to su kao pogačice od proje u kojima je fil malo upržen (a i ne mora, pošto se peče) kiseli kupus.Speaking of which, kupila sam danas kiseli kupus
Nešto sam utanjila ove godine, pojela sam možda par kg, inače ga zimi jedem svakog dana
Nešto mi se ni ne jede, ako mi se ne svidi napraviću pitu, ili bacite neki recept za bilo šta a da nije podvarak![]()
ja sam , naravno, lenčuga, odmah smislila da se napravi testo za proju (ali onu čistu, bez, ili sa vrlo malo, belog brašna) sa uljem i kiselom vodom, p. za pecivo i eventualno jednim jajetom, podeli u dva delakravajčići od projinog brašna , to su kao pogačice od proje u kojima je fil malo upržen (a i ne mora, pošto se peče) kiseli kupus.
Volimja sam , naravno, lenčuga, odmah smislila da se napravi testo za proju (ali onu čistu, bez, ili sa vrlo malo, belog brašna) sa uljem i kiselom vodom, p. za pecivo i eventualno jednim jajetom, podeli u dva dela
na prvu koru istrese se kupus, pokrije drugom polovinom testa i tako ispeče.
Jela sam to u vidu pogačica (preklopljeno testo sa filom) i odlično je, ako voliš tu kombinaciju.
Ako neko otvori takvu temu tamo.Da li su vanzemaljci nekrofili?
Ozbiljno pitanje za ljis
Gledaj na to sa vedrije strane, i kad pocrkamo ima neko će da nas hebe.Da li su vanzemaljci nekrofili?
Ozbiljno pitanje za ljis
e, sad, da ti ne ispadne "hlebasto", lepše je tanje i krckavo (moje iskustvo)Volim
Videla sam na netu te recepte, ima sa svim i svačim a i prazno, iskoristiću sigurno
Da li su vanzemaljci nekrofili?
Ozbiljno pitanje za ljis
Smatraj da sam srimovao.
Smatraj da sam srimovao.![]()
Pa dobro, vidiš da sam bio fin i nisam srimovao!
Kao da jesiPa dobro, vidiš da sam bio fin i nisam srimovao!

@Baudrillard mišljenjePojeo sam pakovanje napolitanki, a nisam morao da idem u kancelariju po njega. Bravo ja.
Hteo si da napišeš "Ne volim ručak kad presolim"?Smatraj da sam srimovao.![]()

Hteo si da napišeš "Ne volim ručak kad presolim"?
Ili možda...ne?
![]()
dakle, kliknula sam
Pesma za doček vanzemaljaca.![]()

Šta reći, niko neće da dođe u kanc na napolitanke. : (@Baudrillard mišljenje
Ne smem da pitam kako ti se čini.dakle, kliknula sam![]()
#StoyanŠta reći, niko neće da dođe u kanc na napolitanke. : (