- Poruka
- 18.164
Promeni unutrašnji monolog, za početakNe kotiram se na trzistu sjajno, sto vreme ide bice gore, a ideja mi ponestaje.
Mada sam magare u magli na svim poljima, sta da cinim gde da lutam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promeni unutrašnji monolog, za početakNe kotiram se na trzistu sjajno, sto vreme ide bice gore, a ideja mi ponestaje.
Mada sam magare u magli na svim poljima, sta da cinim gde da lutam.

I ja, sve vreme razmišljam šta značiBaš sam imao čudan san
Ali deluje mi da je dobro
Ovaj moj, ako ga dobro tumačim, zvučiI ja, sve vreme razmišljam šta znači
Retko sanjam u poslednje vreme ali kad sanjam uvek bude nešto što deluje bitno

NestašnaNemam pojma šta sam sanjala, nisam sigurna ni da sam sada budnaJutrooo
Raduje me jedna istinaU životu me drži činjenica da narednih 5 dana ne radimo![]()

Mislis sa: a u pip, da se za zelen bor uhvatim i on bi se zelen osusioPromeni unutrašnji monolog, za početak

Pa ne valja kad pada sneg, ne valja kad ne padaI ne odoh na Kopaonik, mećava . Koje sam ja sreće, taman uspem da nađem nešto povoljno za prosvetni džep, kad ono snežna oluja![]()

Odmah zivot dobije smisao ;PMože kafica?Pa ne valja kad pada sneg, ne valja kad ne pada
Sta fali, taman vidis jesu ovi iz spasilacke sluzbe dobri frajeri![]()

Procitah uranakSrećan vam utorak![]()

Mislim na bilo šta što će ti pomoći da ne budeš stalno negativna, ako ne i optimistaMislis sa: a u pip, da se za zelen bor uhvatim i on bi se zelen osusio
Na: samo pozitivno, afirmacije, vortex, univerzum sprema divne stvari za mene![]()