- Poruka
- 112.189
Ja obožavam tu seriju!Odlična serija
Sad opet gledam, zato sam i stavio avatar
Dobar je on glumac
Dobar je i onaj drugi pop, bokser!
I tu ima šta da se vidi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja obožavam tu seriju!Odlična serija
Sad opet gledam, zato sam i stavio avatar
Dobar je on glumac
Ja bih onog Džejmsa detaljno opipala!Opipavate, jel
Njah, a ko ce se sad jos i sa tim peglatiJa bih onog Džejmsa detaljno opipala!
Nisam čini mi se u jezeru plivala, u rekama jesam , a voda u bazenu je baš hladna, međutim samo polako uđeš kreneš da plivaš i nema problema. Mnogi su bili u onom manjem gde je toplija voda.Ovde neko dete , ja , jedan tip i jedna devojka.Jezera su divna al su često mnogo ladna
fotoNisam čini mi se u jezeru plivala, u rekama jesam , a voda u bazenu je baš hladna, međutim samo polako uđeš kreneš da plivaš i nema problema. Mnogi su bili u onom manjem gde je toplija voda.Ovde neko dete , ja , jedan tip i jedna devojka.
Nisam plivala od septembra i mislim da sam preterala i to sam izašla a mogla sam još. Nisam se brčkala nego udri bez predaha. Malaksala sam. Preterala.![]()
Naučila sam sama sa 6. Brza reka, a ti samo možeš uzvodno da plivaš a zapravo stojiš u mestu.Bio deca mali tada, ko da mari
---
A kasno sam počeo da plivam, iako smo imali otvorene bazene pored mesta bilo mi glupo da se blamiram pred ljudima, još i nekih godina nisu radili
Blokni ga! Blokni Konja! Sledeci put moze i ovo da se desi, sve zbog njega.Značu ovo ja i Knjiški moljci i to samo zato što je NG.. Obukla sam kupaći i preko štagod i otišla tako bezmozga. Ljudi nisam ponela veš. Konj na belom princu prokleo si me i idi dođavola. Da , voziću gola...ako se to može reći.
Stoji Mujo na obali i kaže Sulji:Naučila sam sama sa 6. Brza reka, a ti samo možeš uzvodno da plivaš a zapravo stojiš u mestu.
Naučila sam troje ljudi da plivaju![]()
Muz mi na poslu. Ja cu Kod Ludog Milanceta, sa Moljcima i konjakom. Kupila sebi juce u ime Deda Mraza.Jel ima neka žurka za NG?
Idete li negde dečice?
PametnoMuz mi na poslu. Ja cu Kod Ludog Milanceta, sa Moljcima i konjakom. Kupila sebi juce u ime Deda Mraza.
Pogledajte prilog 1277442
Može svašta da se desi, ali zbog njega teško.Blokni ga! Blokni Konja! Sledeci put moze i ovo da se desi, sve zbog njega.![]()
Reci NE.Dolaze mi gosti 2.1 iz Srbije, i prespavali bi jedno vece, pa sledeci dan za Ohrid, pa opet bi da prespavaju sledeci dan, pa za Srbiju. Sramota me da kazem NE, kao sto su oni meni rekli sad, kad sam isla za BG i u isti dan sam morala da se vratim, jer svi su se pravili ludi, za jedan krevet. A sad njih 4.
Njihovi 500km u jednom pravcu su izgleda duzi od mojih 500km u istom tom pravcu.
E, zivote, spustena roletno! , sto bi rekla moja @Red.![]()
90% sam za sad spremna za NE. Do 2.1 ima da sazvacem i tih 10%, da znas!Reci NE.
Ne i tačka.90% sam za sad spremna za NE. Do 2.1 ima da sazvacem i tih 10%, da znas!
Kad se samo setim kako sam bila besna i tuzna i umorna.
Kakva sramota, reci ne!Dolaze mi gosti 2.1 iz Srbije, i prespavali bi jedno vece, pa sledeci dan za Ohrid, pa opet bi da prespavaju sledeci dan, pa za Srbiju. Sramota me da kazem NE, kao sto su oni meni rekli sad, kad sam isla za BG i u isti dan sam morala da se vratim, jer svi su se pravili ludi, za jedan krevet. A sad njih 4.
Njihovi 500km u jednom pravcu su izgleda duzi od mojih 500km u istom tom pravcu.
E, zivote, spustena roletno! , sto bi rekla moja @Red![]()
Ma sramota , jadna je putovala istog dana izmaltretirala se ko niko , sramota . Ljudi su odvratniПрепоручи им хотел.
Rekla sam danas tati i bratu, da necu da ih primim, a oni kako hoce. Sad jos cekam i neko od njih tamo da nazove i da lepo kazem NE. A recicu. Ima duboko da udahnem, da zaboravim da su mi braca i sestre od striceve, da se setim kako sam se sada raspala sa 1000km za 20h ukupno. I postovacu i volecu sebe.Ne i tačka.
Poslušaj me.
Za serronje NE.