Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Od okoloДобро јутро, сово. И ти да се похвалиш, или..?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od okoloДобро јутро, сово. И ти да се похвалиш, или..?![]()
Kad pomenu klopuAham....sad samo cekam ko ce prvi da zatrazi da jede, pa da pocnem da se vucem kroz kuhinju, a s obzirom na vreme, tu cu da ostanem danas![]()
Otvori ti, znaš da sam lenj.![]()
Ne mudruj od ranog jutraZavisi kaoo gledas. Mozda ovaj karavan uleteo nekom u ogradu a ovaj ga izvlaci![]()
Slabo ja tu vrstu konzumiram.Добро јутро, сово. И ти да се похвалиш, или..?![]()
Ja jedva stigoh od dobro jutro do ili.Добро јутро, сово. И ти да се похвалиш, или..?![]()
Lokal u pripremiJoš malo pa nova kafana, Mika spremaj novu za otvaranje.
Radovi u toku.Lokal u pripremi
Mene puste da odem do veš mašineAham....sad samo cekam ko ce prvi da zatrazi da jede, pa da pocnem da se vucem kroz kuhinju, a s obzirom na vreme, tu cu da ostanem danas![]()
To mi fora, da malo odlozim sledeci obrok....sklonim se da me ne videMene puste da odem do veš mašine![]()
Pa, ajde vec! Sto cekas bas 800?Radovi u toku.
Хм, о томе се, свакако не прича, тако да... Можда конзумираш, а можда и не... Ко ће знати, осим тебе...Slabo ja tu vrstu konzumiram.
Jaa više ovaj Lunjin![]()
Aj ja cu da zakljucam ovu, bar mi to ide...Kad ce ta nova kafana da se upisem prvi
Ko otvara?Aj ja cu da zakljucam ovu, bar mi to ide...
Možda onda pozuri sa radovima