- Poruka
- 18.125
Kako ne, Badri je pitao za tebeNije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.
U Moljcu br 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne, Badri je pitao za tebeNije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.
Nije ni meni stigla al sam ja sam uleteoMožda je izmenjena poruka, mislim da tada ne stižu...
Ne znam ja nisam bila tagovana, sama se pokanila![]()
Mora smajli, jos od pocetka interneta, ne mozes drugacije da preneses emocijeJa nikad ne znam šta ovi emotikoni sa ljudima znače
I da li je to emotikon uopšte a ako nije kako se zove
kad reče jaja, el mi lepa?Hteo sam danas da te zovem, nego znam da pravis jaja pa da ne ometam![]()
Zaboravila si #nijesedesilo.Kako ne, Badri je pitao za tebe
U Moljcu br 3

I na moi sleteo.Nije ni meni stigla al sam ja sam uleteo
kad reče jaja, el mi lepa?
![]()
divne suKoje ces prvo da dovatis u nedelju?kad reče jaja, el mi lepa?
![]()

xixixiLepa ti jaja.
Ovo čudno zvuči.![]()
Ja videla na novim temema, ništa notifikacijaNije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.
I ja imam tu boju
ne znam tačno, al mislim da ću neko manje, šiljatoKoje ces prvo da dovatis u nedelju?![]()
Pa to, nešto zabagovalo.Ja videla na novim temema, ništa notifikacija![]()
Sporo mi otvaralo sliku, ja mislio opet neko okacio jajeI ja imam tu boju
Pogledajte prilog 1326254
Tagovana siJa videla na novim temema, ništa notifikacija![]()
Imas li drveno negde sakriveno?ne znam tačno, al mislim da ću neko manje, šiljato![]()
nou, al imam tehnikuImas li drveno negde sakriveno?![]()

Dobrodošao među plavušeI ja imam tu boju
Pogledajte prilog 1326254
Postavis palac?nou, al imam tehniku![]()
Ma to videla tek kad ušla, nije bilo notifikacije .Tagovana si
Velika mi glavaSporo mi otvaralo sliku, ja mislio opet neko okacio jaje![]()
Bitno da sam ja imala notifikaciju za neku šklj temu koju u životu videla nisamMa to videla tek kad ušla, nije bilo notifikacije .