eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
da, vidim malopre na temi, ali meni nije izašla notifikacija, nemam pojma u čemu je foraPozvao te Vlada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, vidim malopre na temi, ali meni nije izašla notifikacija, nemam pojma u čemu je foraPozvao te Vlada
Dokaži!Ne laži, srcnuo si
Teras me da trazim?? Znas da cu naciDokaži!
ne pitaj kumećao kume de si ti to sad
Obrisala sam u dozvoljenom vremenu za editovanje posta.Ja ništa nisam videla i ništa ne znam i ne nerviraš me. Eto!

samo nexu muke slatke kume he hene pitaj kume
slatke neke muke
neam..tj.
nisam imao vreme za "rumfo"(šatrovački)
a ti?
Uvek, daj dizginemo!Ocete Toto?
Kod tebe ili Kendra ili Toto, treće nemaOcete Toto?
A Toni Cetinski?Kod tebe ili Kendra ili Toto, treće nema
Istu boju kose imamo.

Nije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.da, vidim malopre na temi, ali meni nije izašla notifikacija, nemam pojma u čemu je fora
Nije problem.Obrisala sam u dozvoljenom vremenu za editovanje posta.
Možda nekom drugom prilikom ako se namesti situacija, kao sada.
Moji stavovi nisu baš blagi, takav mi stil - direktan.![]()
Hteo sam danas da te zovem, nego znam da pravis jaja pa da ne ometamNije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.
Pitao sam ja za tebe, kao svaki dan što radim!Nije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.
da, vidim malopre na temi, ali meni nije izašla notifikacija, nemam pojma u čemu je fora
Možda je izmenjena poruka, mislim da tada ne stižu...Nije ni meni. Taman sam jutros htela da pitam jel neko pitao za mene i zašto ne, kad ono međutim.

Ako mislis da ce od lazi nesto drugo da naraste osim nosa, zaebosisePitao sam ja za tebe, kao svaki dan što radim!
Eh, daA Toni Cetinski?
Hteo sam danas da te zovem, nego znam da pravis jaja pa da ne ometam![]()
Od vaših laži bi mogle da se naprave stepenice pravo do neba i tri sprata dalje.Pitao sam ja za tebe, kao svaki dan što radim!
TakođeAko mislis da ce od lazi nesto drugo da naraste osim nosa, zaebosise![]()