UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.389
Ne,bre,sve zaboravim. Jbg,okružena sam dementnim ljudima. S kim si,takav si.si pitala kolko može da razvije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,bre,sve zaboravim. Jbg,okružena sam dementnim ljudima. S kim si,takav si.si pitala kolko može da razvije?
kolko ti razvijaš na pravcuNe,bre,sve zaboravim. Jbg,okružena sam dementnim ljudima. S kim si,takav si.

Malo mracan...zavisi u kakavom si raspolozenju ti kad kad citas...ako si u mlako, moze da te obeshrabri, ako si Jakkakav je miki jel da čitam
Ne razvijam kore.kolko ti razvijaš na pravcu![]()
ma ništa mene to ne tangira da ti kažemMalo mracan...zavisi u kakavom si raspolozenju ti kad kad citas...ako si u mlako, moze da te obeshrabri, ako si Jakcelici te
ja sam čuo da pekari ne sole koreNe razvijam kore.
Saćeš i ti da šalješ Siorana.Malo mracan...zavisi u kakavom si raspolozenju ti kad kad citas...ako si u mlako, moze da te obeshrabri, ako si Jakcelici te
Što me pitasma ništa mene to ne tangira da ti kažem

Nesam ih pitalaja sam čuo da pekari ne sole kore
NeSaćeš i ti da šalješ Siorana.![]()
Možda će neko da traži.
pa dal da čitamŠto me pitas![]()
Zapisuj ova Mocina pitanja u blokče i za sve se raspitaj.Nesam ih pitala
samo pametna pitanja vode u progres ja ti kažemZapisuj ova Mocina pitanja u blokče i za sve se raspitaj.
Probaj jednu...od jedne se ne postaje Badripa dal da čitam

Da je Badri biti lako, Badri bi bio svako!Probaj jednu...od jedne se ne postaje Badri![]()