The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.847
Skopsko...i se e mozhno !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što volim kad me tako poslušaš.
))))))))))Sretan rođendan!Evo me u 43.
Nećeš se ovde u tom pogledu leba najesti, ovde samo SioranDošla po preporuke![]()
Znači,idem u rikvercSretan rođendan!
Kako neće, eno dobila je preporuke odma'.Nećeš se ovde u tom pogledu leba najesti, ovde samo Sioran
neIskreno, da li je neko od vas (osim badrija) čitao siorana?
Mislim da nije, ona jedna forumašica kad je rekla da je počela da čita više se nije javila, nestala sa foruma.Iskreno, da li je neko od vas (osim badrija) čitao siorana?
Eto kako Sioran deluje na pošten svetMislim da nije, ona jedna forumašica kad je rekla da je počela da čita više se nije javila, nestala sa foruma.
To je u marketinške svrheKako neće, eno dobila je preporuke odma'.

Čeka je da se opusti pa da joj onda uvali Siorana?To je u marketinške svrhe![]()
Je l tebe zanima kako piše Sioran ili koliko je Badri uspešan u ubeđivanju?Ja sam sad razumeo da je mika potvrdila kako je čitala, i zanima me da li je to bilo pre foruma ili na badrijevu preporuku?
Čeka je da se opusti pa da joj onda uvali Siorana
Nakon foruma, samo se ne hvalimJa sam sad razumeo da je mika potvrdila kako je čitala, i zanima me da li je to bilo pre foruma ili na badrijevu preporuku?
Dideš u rac, zašto me sabotiraš!To je u marketinške svrhe![]()
si pitala kolko može da razvije?Prvi deo busa onako puniji,drugi skoro prazan i dosta praznih sedišta. Svi jurnu,onda vide - sedišta mokra,verovatno kaplje od klime. Ja sedim na suvom sedištu sa strane. Zatrčavaju se dva krupna momka,dok deblji već spušta dupe,mršaviji govori :" mokro je". Ali cvrc,debeli već seo. Onda mu se valjda instant zaledila jajca,pa je ustao. Kao upišan. Ja bih se nakon toga vratila da sednem,šta...