- Poruka
- 84.003
RešićemoSeno, bicu ko troklirni ormar i tek onda necu imati seks nikad![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RešićemoSeno, bicu ko troklirni ormar i tek onda necu imati seks nikad![]()

Najstrasnije ili najstrašnijeJeee, reko ponudice se, a on mi zavuce najstrasnije
Znaci sad si me za srce ujeo, mojneNajstrasnije ili najstrašnije![]()
nasha rima je okrepljuje...Zašto se Danik precepljuje?![]()
Dala si mi dobru ideju za temuAli posto je danas, opet, stiglo obavestenje o smrtnosti, kapiram da nastavim da jedem i da trazim ove sa fetisem na debele zene.
Ali posto je danas, opet, stiglo obavestenje o smrtnosti, kapiram da nastavim da jedem i da trazim ove sa fetisem na debele zene.
Suvise si mlad za takve izjave...Zašto se Danik precepljuje?![]()
Drugačija ne može da bude sve i da hoćeš.Al bice opet tupava![]()
Ti govoriš kao da imaš minimum šezdeset godina.Suvise si mlad za takve izjave...
kad dodjes u moje godine...onda i u redu
Sa Vajtsnejkom?Bodry stalnjo pravis greske u koracima...
Ovako se muzicki upucava...
To je minimum...a zamisli gde je maximumTi govoriš kao da imaš minimum šezdeset godina.
joj, paran tagt, počuj pesmu na ćubu
WTH? prevedi miRazmišljam da otvorim temu.. Da li bi ste dali reputaciju osobi sa bixija
Ti kao i Keva, napravi se kao da ima ne znam koliko godina.To je minimum...a zamisli gde je maximum
Napisao si 7 slogova, pa zbog toga delovalo da je neparnjakjoj, paran tagt, počuj pesmu na ćubu
Ja i imam ...za nju ne znam, ona je mlada zenaTi kao i Keva, napravi se kao da ima ne znam koliko godina.
OtvorioDrugačija ne može da bude sve i da hoćeš.![]()
šta usrahMajko mila ...