AlucarD84
Aktivan član
- Poruka
- 1.958
Probao sam ovo. Kao tečni sapun za ruke ima ukus.
Jutro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao sam ovo. Kao tečni sapun za ruke ima ukus.
Voziš autobus?Ovo vas častim što prelazim u drugi dom,za mnogo bolje uslove rada. Očekujte avanture sa druge gsp linije![]()

Ovo vas častim što prelazim u drugi dom,za mnogo bolje uslove rada. Očekujte avanture sa druge gsp linije![]()
Jesi li stigla vise u taj dom ili si jos u putu? Cekam 15 min da vidim kako je.Ovo vas častim što prelazim u drugi dom,za mnogo bolje uslove rada. Očekujte avanture sa druge gsp linije![]()
Neki idemo i peske na posao.Jutro komso, sto si poranio
Kako znaš kakav ukus ima sapun?Probao sam ovo. Kao tečni sapun za ruke ima ukus.

Eh....jednom ili možda više puta u trenutcima teške alkoholisanosti u mladosti sam natega par puta sapun misleći da je alkoholKako znaš kakav ukus ima sapun?![]()
Un, pazi šta natežeš.Eh....jednom ili možda više puta u trenutcima teške alkoholisanosti u mladosti sam natega par puta sapun misleći da je alkohol
Fino
To je zdravoEh....jednom ili možda više puta u trenutcima teške alkoholisanosti u mladosti sam natega par puta sapun misleći da je alkohol

Luta po kafanamaDe si, Moco.
Pa gde si tiA vuce malo i na one decje mirisljave gumice za brisanje, sto smo nekad imali u skoli
Kad se setim kolko sam ih pojeo.
...Mislim za fantu

Ušla si u trenutna dešavanja?Jutro...
Pogresila sam kafanu..
Videla @pura moca i zuti natpis kafana i nalupam se i tek tad provalim da nisam u moljcima![]()