- Poruka
- 115.463
Mene sinusi više ne bole zahvaljujući vodi iz Pekamanaci ce oni morsku vodu u pekamu ako treba![]()
Mada je ova iz Francuske
To kad su bili na izletu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene sinusi više ne bole zahvaljujući vodi iz Pekamanaci ce oni morsku vodu u pekamu ako treba![]()
Može i bukvalno samo da se ušmrkava iz šolje, posude, bilo čega ali što više i što jačeTreba da ih ispiraš slanim vodom
Ja koristim ovo
Sadrži morsku vodu iz najčistijeg dela Sredozemnog mora
Može i obična voda pomešana sa morskom solju al ti treba dobar irigator
![]()
šta ti je promakloZnaci do ku.. vecito sam na netu i bas kad sam trebala da budem nisam bila
Ja landaro napolju, dobacivao gospođamaNigde nikoga.
Nesto potencijalno vazno.šta ti je promaklo
A ti si taj nevaspitaniJa landaro napolju, dobacivao gospođama

Opalac! Zavidim ti bre.Pogledajte prilog 1189168
@Baudrillard
Pogledajte prilog 1189169
Pogledajte prilog 1189170
To je moja dnevna doza prljavih metalikā

Irigator je dobar je zbog jakog mlaza koji dopire duboko u sinuseMože i bukvalno samo da se ušmrkava iz šolje, posude, bilo čega ali što više i što jače
Ma u najpozitivnijem smislu sam rekao, jer je ispred Underworlda.Немамо ми њему шта да завидимо, брате Бодри.
Разумео сам брате...Ma u najpozitivnijem smislu sam rekao, jer je ispred Underworlda.
Dobar je al kad ga nema može i ovo da poslužiIrigator je dobar je zbog jakog mlaza koji dopire duboko u sinuse
Postoji još jedan lek, više puta sam ga na sebi isprobala, ali se upotrebljava samo kad nema sukrvice u slincima koja često prati upalu sinusa
Zagreje se morska so u tiganju, uvije u čistu krpu i drži onako vrela na bolnim sinusima
Pred spavanje najbolje
Ujutro izađu karakondžule iz nosa
Kad sam bila mala išla sam na ono Čak čak precovanje
Ja jesamDobar je al kad ga nema može i ovo da posluži
Za zagrejanu so sam čula ali nisam probala

Дакле, за мене је босиљак...Ja jesam
Više puta
Zato i preporučujem
Uglavnom sve što preporočujem sam lično isprobala
Moj lični tretman upaljenih sinusa izgleda ovako, ali to samo kad je bolna iritacija, ne bakterijska ili virusna infekcija koja se raspoznaje po zelenim slincima, tad mora antibiotik!
Dakle:
Inhaliram bosiljak preliven ključalom vodom
Između inhaliram Fiziomer
Pijem homeopatski preparat Cinabsin koji je fenomenalan, prave ga Nemci a ne braća Troter![]()
Bosiljak je višestruko blagorodan!Дакле, за мене је босиљак...
А и већ сам чини ми се користио...
сећам се код баке инхалације над попареним сеном...
исто веома ефикасно...
Bosiljak je višestruko blagorodan!
Meni prođe nekad posle samo par inhalacija