- Poruka
- 55.168
A mogu i lez da budem, pa i zbog toga da mi bude ugrozena bezbednost, nije frka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti već imaš plan.A mogu i lez da budem, pa i zbog toga da mi bude ugrozena bezbednost, nije frka
Ja nemam, ali improvizovacemo nesto.Ti već imaš plan.
Ma Device uvek izvrte hiljade scenarija u glavi, a onda improvizuju, jer zivot nije filmTi već imaš plan.
Može improvizacija da bude i bolja od smišljenog plana.Ja nemam, ali improvizovacemo nesto.

Ili me muva na neki jako cudan nacinNajvise sam se najezila kad sam rekla da cu se snaci, zasadicemo krompir, luk salatu ...iskopacu za svoju decu uvek nesto...vredna sam, sposobna ne bojim se rada...a taj isti mi kaze...
Da ali tvoj komsija koji je lenj i nece da radi...lezace i sacekace...
A onda ce da ti otme...jer si zensko i sama si...
I jbt...shvatila sam da je u pravu!

Hoće da se ponudi da bude zaštita.Ili me muva na neki jako cudan nacin![]()

Pa morao bi prvo da se resi zene...ozenjen jeHoće da se ponudi da bude zaštita.![]()
Pa odavno vam govorim da se naoruzate.Najvise sam se najezila kad sam rekla da cu se snaci, zasadicemo krompir, luk salatu ...iskopacu za svoju decu uvek nesto...vredna sam, sposobna ne bojim se rada...a taj isti mi kaze...
Da ali tvoj komsija koji je lenj i nece da radi...lezace i sacekace...
A onda ce da ti otme...jer si zensko i sama si...
I jbt...shvatila sam da je u pravu!
Ja imam samo el. sokerPa odavno vam govorim da se naoruzate.
To u Srbiji nije lako, barem legalno.Pa odavno vam govorim da se naoruzate.
Badri, sto se zelenis ..sa ozenjenima strogo na VIPa morao bi prvo da se resi zene...ozenjen je

El si šokirala nekoga do sad?Ja imam samo el. soker
Zelenim se jer se možda nudi u zaštitu a oženjen je.Badri, sto se zelenis ..sa ozenjenima strogo na VI
Samohranim majkama bi trebalo i po zakonu da bude olaksano.To u Srbiji nije lako, barem legalno.
Slazem se...i to ne samo u ratnom stanju...Samohranim majkama bi trebalo i po zakonu da bude olaksano.
Mnogo je zeznuto doći do dozvole za oružije za samoodbranu.Samohranim majkama bi trebalo i po zakonu da bude olaksano.
Jednom, ali malo samoEl si šokirala nekoga do sad?![]()

Znam, pitala sam vecMnogo je zeznuto doći do dozvole za oružije za samoodbranu.