mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.523
Dobar dan.
Meni je isto nekad dovoljno pola sata da dre
Meni je isto nekad dovoljno pola sata da dre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je i savet za vozacce...dremnem u toku dana.

Plus ne trošim na ono što mi ne treba, letujem van sezone, ne idem po splavovima i "kafanama", vozim auto koji mogu da održavam i da sipam u njega gorivo a ne BMW star 15 god zbog kog će komšiluk da me gleda dok u tajnosti svog doma u kom mi je isključena struja zbog neplaćenog računa gulim paštetu na 'leb od pre tri dana...Ako je ziveti bez droge, kocke, koorvanja i kriminala penzionerski stil zivota...
ja sam penzos ceo zivot...
![]()
To se zove racionalno trosenje ili prostri se koliko je guber dugacak...Plus ne trošim na ono što mi ne treba, letujem van sezone, ne idem po splavovima i "kafanama", vozim auto koji mogu da održavam i da sipam u njega gorivo a ne BMW star 15 god zbog kog će komšiluk da me gleda dok u tajnosti svog doma u kom mi je isključena struja zbog neplaćenog računa gulim paštetu na 'leb od pre tri dana...
I takooooo
Znaci stipsaPlus ne trošim na ono što mi ne treba, letujem van sezone, ne idem po splavovima i "kafanama", vozim auto koji mogu da održavam i da sipam u njega gorivo a ne BMW star 15 god zbog kog će komšiluk da me gleda dok u tajnosti svog doma u kom mi je isključena struja zbog neplaćenog računa gulim paštetu na 'leb od pre tri dana...
I takooooo

daŠto ste danas mirni u kafani, svako za svojim stolom i ćutite.
Ako ti se ne razgovara daj Toto pa dizginemo.
nece da ti se svidiAko ti se ne razgovara daj Toto pa dizginemo.

Zašto da neće, dobri su Toto.nece da ti se svidi![]()
jedna od boljih stvari, puno teska za svirkuOpasno dobra svirka.
Svi su oni vrhunski muzičari.jedna od boljih stvari, puno teska za svirku
basista i bubnjar rodjena bracaSvi su oni vrhunski muzičari.
Ako traže bubnjara da im se javiš.basista i bubnjar rodjena braca
bubnjar umro 91 a ovaj basista skoro
strasno
mislim da je ovo poslednji snimak koji je bubnjar Jeff odsvirao
kako je Portnoy otisao iz dream theater, vise ih i ne slusamAko traže bubnjara da im se javiš.
Kao kad se Proscriptor iz black metal benda Absu javio na audiciju za bubnjara Slayera, ali nisu ga primili, a on bolji muzičar od svih njih zajedno.
Nisu više ono što su bili.kako je Portnoy otisao iz dream theater, vise ih i ne slusam
Sa tobom ne plassi me Sunceva eklipsa...Znaci stipsa![]()