- Poruka
- 17.098
Volim oblande sa kokosom, to je jedan od onih recepata sa keksom
mada ja samo takve i pravim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mnogo cvrsci ako se dobro napravi grizAli mislim da je taj fil malo čvršći
Nije tako sočan
Ja volim kokos u torte i kolace, ali samo ako je umesan u fil, ne volim onaj prosipan odozgoVolim oblande sa kokosom, to je jedan od onih recepata sa keksommada ja samo takve i pravim
Recept?Da, ima dosta fila, a i socan je, a kora podeljena na dve, pa nije suvo
Imali to neke sličnosti sa španskim vetrom?Ja sam kontala japanski vetar sa jagodama.
Recept?Volim oblande sa kokosom, to je jedan od onih recepata sa keksommada ja samo takve i pravim
Ima, oba su vetrovi. Hehehe.Imali to neke sličnosti sa španskim vetrom?
Limun volimDobri su ti recepti sa grizom jer kolači obično budu kremasti. Ima i pita sa grizom, savijača, i to je dobro![]()
Meni nije jasno kako ti vidim poruke kad si mi na bloku!Ima, oba su vetrovi. Hehehe.
Bem li ga, pitaj ove zene sto bolje znaju.Imali to neke sličnosti sa španskim vetrom?
Recept?![]()
Ja sad razmišljam, osim one grobljanske napolitanke sa limunom, ja ne znam nijedan kolač ni tortu sa limunom. Šta sa mnom nije u redu?Limun volim
Ima i griz i limun
Uhhhhhh
Limun kolači i torte
Uhhhhh
Da ne kažem svrrrššs
Ovo je ipak književnost
Nisam bas imala prilike da probam sa limunom.Limun volim
Ima i griz i limun
Uhhhhhh
Limun kolači i torte
Uhhhhh
Da ne kažem svrrrššs
Ovo je ipak književnost
Nije sa naseg podneblja. Al Dzejmi praviJa sad razmišljam, osim one grobljanske napolitanke sa limunom, ja ne znam nijedan kolač ni tortu sa limunom. Šta sa mnom nije u redu?
Magija!Meni nije jasno kako ti vidim poruke kad si mi na bloku!
Limun volim
Ima i griz i limun
Uhhhhhh
Limun kolači i torte
Uhhhhh
Da ne kažem svrrrššs
Ovo je ipak književnost
Mozes slobodno da zovesPa vi ne znate šta propuštate
Čak sam i ja pravio jednom
Bilo extra
Recept?Pa vi ne znate šta propuštate
Čak sam i ja pravio jednom
Bilo extra
Aj iskopajPodsetio si me na odličan kolač s limunom, moram da nađem recept. Ima puno fila i savršen je, a ja čak ne volim naročito limun u kolačima. Ovo volim, i volim Bambijeve napolitanke s limunom![]()
Ne volim napolitanke s limunom, zašto sam ovo rekao, sad nikad nećeš doći u kanc.Podsetio si me na odličan kolač s limunom, moram da nađem recept. Ima puno fila i savršen je, a ja čak ne volim naročito limun u kolačima. Ovo volim, i volim Bambijeve napolitanke s limunom![]()
Fak mi evriting ne znam gde jeRecept?![]()
E super! To mi mnogo znači.Fak mi evriting ne znam gde je
Ali znam da je koleginica bivše žene bila odu-ševljena
Jer su svi probali
E, pa nisam ti cestitalaFak mi evriting ne znam gde je
Ali znam da je koleginica bivše žene bila odu-ševljena
Jer su svi probali
Opalac, da ti nije zato bivša žena?Ali znam da je koleginica bivše žene bila odu-ševljena