UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.389
Domaći.ma nije sa akcije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Domaći.ma nije sa akcije
Skuvala.odakle ti
Grizi. Jače to malo.ujedam se za jezik
A ja krenuo da se izlogujem, bolje to nego da lupim nešto.ujedam se za jezik
budi diciplinovanaGrizi. Jače to malo.

Smorili smo ih.de su bre svi drugi i druge
Danas samo ti i jade su bre svi drugi i druge
Volim tajanstvene...za koje mi treba šifrarnik rečiOpa!
Mene i ne vidiš.![]()
Kad sam došao na forum, zapravo krenuo tamo na LjiS da idem, ja sam se Moce plašio i izbegavao komunikaciju.Volim tajanstvene...za koje mi treba šifrarnik reči
pola sata ti je trebalo za ovolicnu soljicu?

Slažem se, samo što ne treba smatrati samo Nemce takvima, ni Rusi nisu bili bolji sa svojim čistkama, Gulazima, Amerikanci šta u uradili Indijancima, šta se dogodilo Aboridžinima u Australiji, šta su radille kolonijalne sile po Africi... Primera je bezbroj, uopšte govoreći ljudi su čudovišta, bez obzira kojem narodu, religiji ili čemu već pripadaju.Јесте ли гледали онај белоруски ратни "Иди и гледај"? Ја скоро негде прочитао да је то можда најбољи ратни (антиратни) филм, и решим да погледам. Добар је. Само, није филм оно што ме посебно дотакло. Нисам никад био неки љубитељ Шваба, а тек сад сам става да не треба праштати. За оно што је SS радио не може да постоји оправдање, нити људско праштање. Бог би, можда, могао. Такође, мислим да се ни већина даншњих Немаца не би понашала другачије... Расписах се ја. Можда није кафана за коментрисање филмова, али вас овде познајем, па ко велим, са киме ћу ако не са вама...

jao mali slonovi i Bajaga

Kako jaka trambulina kad može slona da izdrži!
cita, se, cita, ali pogresnoŠta ima, čital' se šta?![]()

Оно јест! Ја још под утицајем филма, па о Швабама...Slažem se, samo što ne treba smatrati samo Nemce takvima, ni Rusi nisu bili bolji sa svojim čistkama, Gulazima, Amerikanci šta u uradili Indijancima, šta se dogodilo Aboridžinima u Australiji, šta su radille kolonijalne sile po Africi... Primera je bezbroj, uopšte govoreći ljudi su čudovišta, bez obzira kojem narodu, religiji ili čemu već pripadaju.
pola sata ti je trebalo za ovolicnu soljicu?
imam vremena i ja, al nemam sutlijas![]()