The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.763
Ma karta je jedno a ono sta dobijes moze biti i drugo.Pa vidi koliko kosta karta, nije bas slama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma karta je jedno a ono sta dobijes moze biti i drugo.Pa vidi koliko kosta karta, nije bas slama
To meni nije?Meni mirna savest mogu da spavam do sutra![]()

Udahni, izdahni.
bitno je samo da izdah ne bude zadnjiUdahni, izdahni.
Sad bez zezanja Wim Hof ima sjajne vezbe disanja, pogledaj ako te ne mrzi.
Ma skroz sam okej, mirna sam. Impulsivna jesam, a maločas sam siktala s razlogom.Udahni, izdahni.
Sad bez zezanja Wim Hof ima sjajne vezbe disanja, pogledaj ako te ne mrzi.
Nemam 7 kucaNe bih da te plašim ali mislim da ti je jupiter u sedmoj kući!
Sta znam, nisam puno puta bila, citaj isla samo Sandru da gledam i svaki put je bilo jedno sjajno provedeno vece.Ma karta je jedno a ono sta dobijes moze biti i drugo.
![]()
Ma skroz sam okej, mirna sam. Impuslivna jesam, a maločas sam siktala s razlogom.

A jedan ce biti..bitno je samo da izdah ne bude zadnji
E to je drugo.Sta znam, nisam puno puta bila, citaj isla samo Sandru da gledam i svaki put je bilo jedno sjajno provedeno vece.
Ma Konju se ti svidjas, zato te cackaMa skroz sam okej, mirna sam. Impuslivna jesam, a maločas sam siktala s razlogom.
Ali uzivo je sto puta bolje od gledanja klipova.E to je drugo.
Ona je kraljica mnogo je volim.
Super je.
Tako sam se sviđala jednom dječaku u osnovnoj, pa me čačkao, došao tata i ošamario ga kad je čačkanje prešlo u zadizanje suknjiceMa Konju se ti svidjas, zato te cacka![]()
Zbog kičme i kostiju...Ozbiljna sam.
Boze zdravlja pa mozda i to nekad uspem.Ali uzivo je sto puta bolje od gledanja klipova.
Sad mi u glavi da je ovo zadnje pitanje u Milioneru i imas jos samo pomoc prijatelja
NisiJedini sam drug Konju
Mozda drzi aspirin izmedju nogu ko ja

Kako aspirin??Mozda drzi aspirin izmedju nogu ko ja![]()
Mir djecoMa skroz sam okej, mirna sam. Impulsivna jesam, a maločas sam siktala s razlogom.

Gostuje ona svugde i kod tebe mislim da je bilaBoze zdravlja pa mozda i to nekad uspem.
Nikad se ne zna.
Sad mi u glavi da je ovo zadnje pitanje u Milioneru i imas jos samo pomoc prijatelja![]()

Auh bre.Zbog kičme i kostiju...Ozbiljna sam.
Aspirin glavu čuva...Mozda drzi aspirin izmedju nogu ko ja![]()