pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.784
jel o džaji serija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tom crnjanskom zapete bile fetiš ebale ga
sad se trenduje Maid ali je teska temau okviru preporuke mi je rečeno da je vrlo važno da ne odustanem jer je podloga sport, kaže da je to najmanje važno u vezi sa ovom serijom
i ja sam poverovala
Dobra je ocena, možda pokušam i ja.u okviru preporuke mi je rečeno da je vrlo važno da ne odustanem jer je podloga sport, kaže da je to najmanje važno u vezi sa ovom serijom
i ja sam poverovala
tako jeDrogom protiv sporta!
jel ga volis zato sto je bio rodoljubljive prirode?
da ne znam da si Marty, rekla bih da si Ariovo ti slusam sad

Ne, volim neke njegove romane, pre svega Kod Hiperborejaca, mada to i nije roman u klasičnom smislu, više neki hibridni žanr.jel ga volis zato sto je bio rodoljubljive prirode?
ne, ja sam strejtda ne znam da si Marty, rekla bih da si Ari![]()
Lament jamacno volisNe, volim neke njegove romane, pre svega Kod Hiperborejaca, mada to i nije roman u klasičnom smislu, više neki hibridni žanr.
Priče su mu odlične, nema ih puno, i volim neke pesme.
I šta reče, voliš li Siorana?ne, ja sam strejt
mislis n.u.? o, da.I šta reče, voliš li Siorana?![]()
Sigurno obožava, odmah joj dva bar pošalji.I šta reče, voliš li Siorana?![]()

straight Marty, drago miene, ja sam strejt
Takodjestraight Marty, drago mie

Volim, pogotovo priču koja je iza nje, nakon što je Marko Ristić napisao esej Tri mrtva pesnika o Rastku Petroviću, Polu Elijaru i tada živom Milošu.Lament jamacno volis
Moco, nemoj da me nerviraš.badri kad pita za siorana ja ko šešelj kad je video onu zečinu