Knjiški moljac dobrovoljac XI

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
061fb8d5927de97fee2a655b5a48ac44.jpg

kako nisi video onu masku sa kraljicom?
Nećeš verovati šta se desilo.. gledam ja u tablu kad neko zvoni na vrata ja otvorim neko mi strpa kesu na glavu i dvojca me vezase ne znam ko je spustili me do kola ubacili u gepek cujem nesto pricaju odjednom skripa kola bum tras sudar neki ja izadjem iz gepeka vidim otvoren.. kad neka jarka svetlost podize me u vis i ja vidim leteci tanjir.. ja kazem pustite me i odvezite.. oni kazu hocemo ako odigras kako ti mi kazemo i pobedis kjaer.. jer uskoro sledi nasa invazija na zemlju.. ja kazem vazi samo me pustite i oni me puste i ja namerno nisam video masku sa kraljicom. Ko ih iebe. I tako spasem planetu.

lepe ste obe ♥
a kako ti se svideo, ako si registrovala, opis tebe tamo na nekoj drugoj temi da si kao "kineska" megan foks?
dobro, ovo pitanje ignoriši slobodno, to je rezultat moje zabavljenosti pojedinim likovima tamo
nisam videla stvarno... znas li mozda gde je to tačno?
u svakom slučaju, pretpostavljam da nisu mnogo pogrešili ako su se više njih složili oko toga
šta znam

Nećeš verovati šta se desilo.. gledam ja u tablu kad neko zvoni na vrata ja otvorim neko mi strpa kesu na glavu i dvojca me vezase ne znam ko je spustili me do kola ubacili u gepek cujem nesto pricaju odjednom skripa kola bum tras sudar neki ja izadjem iz gepeka vidim otvoren.. kad neka jarka svetlost podize me u vis i ja vidim leteci tanjir.. ja kazem pustite me i odvezite.. oni kazu hocemo ako odigras kako ti mi kazemo i pobedis kjaer.. jer uskoro sledi invazija na zemlji.. ja kazem vazi samo me pustite i oni me puste i ja namerno nisam video masku sa kraljicom. Ko ih iebe. I tako spasem planetu.
divne prioritete imaš :heart:

nisam videla stvarno... znas li mozda gde je to tačno?
u svakom slučaju, pretpostavljam da nisu mnogo pogrešili ako su se više njih složili oko toga
šta znam

pa kao, plave oči, tamna kosa
pitala se korisnica broj 1 kako ona stalno propusti tvoju sliku, čula je da si lepa
pakosna korisnica broj 2 je dala taj opis :mrgreen: (ja sam "kineska" razumela kao manje vredna)

ma omaklo mi se, nisam ti ja baš spletkaroš
uglavnom, i negativni komentari govore da si im lepa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back