- Poruka
- 50.532
Frigo Mocane
bio sam poznat u kraju po tome što jedem ladnu boraniju iz frižidera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frigo Mocane
bio sam poznat u kraju po tome što jedem ladnu boraniju iz frižidera
Zemljani su zakon...Sledeci put onaj manji zemljani lonac

Zašto nas napuštaš? : (idem odavde na određeno vreme
nemam, puko mi odavno, a nisam kupila novSledeci put onaj manji zemljani lonac
ja sam jela tople sendviče sa viršlama i medom
davno, ali zapisano je
Ja narucio online iz Zlakusa. Poslali mi ga autobusom po vozachu..xDnemam, puko mi odavno, a nisam kupila nov
pravda po pravda, stići će se do univerzalne (ali samo utopijski)razvodnjava se suština podelom na grupacije umesto da se univerzalna pravda traži
traži joj da ti pošalje nešto od svoje muzike, da vidiš kakva je majstoricaOće neko da me upozna sa Kjaer maykoo my?
Kakvo popravljanje, ja sam antopološki pesimista, ljudi nisu ništa bolji danas nego što su bili pre dve, tri hiljade godina.inače ne verujem da će čovečanstvo opstati dovoljno dugo da se popravi do savršenstva, naročito jer sad već ide silaznom putanjom
hej ćaoOće neko da me upozna sa Kjaer maykoo my?
Ja skupljam značke i salvete.. i navijam za zvezdu. Mnogo volim da slušam muziku. Skini se.hej ćao
kako si?
čime se baviš?
ja volim sve što mrze mladi... a ti?
A ona odeeeDe si, Kjaer? Kako ti se čini ova naša kafana?
skinula seĆao Kjaeaear, šta sviraš?
Ja skupljam značke i salvete.. i navijam za zvezdu. Mnogo volim da slušam muziku. Skini se.
Ne blamiraj se.A ona odeee
Ostavi njegaaa
Da ceka svojuuu
Poslednju zoruuu
![]()
![]()
Džabe sad već si me iskritikovala pre kad sam pisao o mojih 200 kinti..skinula se
Razlika je OGROMNA!Ups pardon to je ipak bila neka kerkyra.. zazvucalo je slicno.