- Poruka
- 84.003
izbacite ovo sisa i donjeg vesa preterao sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se zove taj filmIma ona legendarna scena u mom omiljenom filmu Doni Darko kad on pokusava da objasni da se zivotna linija ne svodi samo na podelu ljubav i strah vec na citav spektar ljudskih emocija psihlogija sisa i donjeg vesa.
Ima naravno dijapazon emocija al ne za sise i gaćeIma ona legendarna scena u mom omiljenom filmu Doni Darko kad on pokusava da objasni da se zivotna linija ne svodi samo na podelu ljubav i strah vec na citav spektar ljudskih emocija psihlogija sisa i donjeg vesa.
To ti je posaoOpasan film na kraju ju je oterao u racQ i dobio od roditelja nagaradu hehehe
Sad je kasno.....izbacite ovo sisa i donjeg vesa preterao sam.
Da, u pravu si, hvala.vam ; )Nisam puno drugačija od Agi protumačila tvoj san @Jones Bridget
Dakle, imaš dva slična mišljenja. Dovoljno da te umiri i da razmisliš o strahu kojeg verovatno negde nisi još svesna ili ne želiš biti.
DaaaaaIma naravno dijapazon emocija al ne za sise i gaće
Jel to onaj sumanuti film sa maskom zeca?
Nije ni malo sumanut.. vec je profaund. Ta ideja da se divajn poruka provlaci kroz proksi straha i psihoza.. meni samo daje jos vise na drazi.Ima naravno dijapazon emocija al ne za sise i gaće
Jel to onaj sumanuti film sa maskom zeca?
Ne sećam se mnogoNije ni malo sumanut.. vec je profaund. Ta ideja da se divajn poruka provlaci kroz proksi straha i psihoza.. meni samo daje jos vise na drazi.
Ah to je film koji otkrivas sto ga vise gledas sve vise ima genijalnih detalja.. multilevel film za svakog gledaoca po nesto.Ne sećam se mnogo
Ostala mi je samo ta maska zeca i neka nedefinisana uznemirenost posle gledanja
To onaj moj voliAh to je film koji otkrivas sto ga vise gledas sve vise ima genijalnih detalja.. multilevel film za svakog gledaoca po nesto.
Recimo u ovoj sceni na tabli je rec Cellar Door..

Nije mi dosadno nego me mrzi da pišem

Mislila je da joj gataš u ZvezdeNije mi dosadno nego me mrzi da pišem
U stvari me mrzi i da čitam, ovo je prvi put da sam samo upala ovde i napisala nešto, obično pročitam sve pre toga
Nisam u toku takoreći![]()
Nije mi dosadno nego me mrzi da pišem
U stvari me mrzi i da čitam, ovo je prvi put da sam samo upala ovde i napisala nešto, obično pročitam sve pre toga
Nisam u toku takoreći![]()